Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sprijin pentru agricultorii dobrogeni! Agricover Credit a inaugurat o filială regională la Constanţa (galerie foto)

ro

25 Nov, 2016 00:00 5276 Marime text
Agricultorii din Dobrogea vor putea să aibă acces mai uşor la servicii integrate şi ajutor financiar, odată cu deschiderea unui nou centru regional Agricover Credit în Constanţa, pe bulevardul Mamaia numărul 212.
 
În acest fel, agricultorii din Dobrogea vor primi mai rapid şi mai uşor soluţii de business şi finanţări pentru fermele pe care le deţin, consultând specialiştii Agricover Credit într-un sediu modern, situat în mijlocul Constanţei. Pentru că deja mulţi fermieri dobrogeni accesau credite de la Agricover, conducerea societăţii a decis că este nevoie de un sediu unde fermierii să poată discuta direct despre cum pot primi ajutor de la societatea Agricover Credit.
 
„Dobrogea - Constanţa şi Tulcea - are potenţial deosebit în termeni de agricultură. Noi finanţăm fermieri şi regiunea aceasta este pentru noi din ce în ce mai importantă. Deja lucrăm cu mulţi dobrogeni, sute de fermieri care se finanţează cu noi. Cu toate că toată lumea închide acum sucursale, noi deschidem, pentru că ne dezvoltăm, avem din ce în ce mai mulţi clienţi în zonă şi e clar că avem nevoie de un sediu în care să ne prezentăm şi unde să putem discuta despre afaceri, despre credite. Agricover oferă o combinaţie de soluţii cât mai eficiente şi un serviciu cât mai bun“, a afirmat directorul general al Agricover Credit, Robert Rekkers, la evenimentul de deschidere a noului sediu.

Agricover Credit Constanţa - finanţare, credite atractive şi soluţii agricole moderne

Societatea Agricover Credit le oferă agricultorilor finanţare, credite atractive, accesibile şi inovative, dar şi soluţii pentru cei care au nevoie de seminţe, pesticide, motorină sau alte produse necesare în lucrul pământului.
 
„Peste tot în România, fermierii se confruntă cu tot tipul de nevoi, cu vremea, pentru că cea mai mare problemă este vremea, cu tot felul de subvenţii care uneori se plătesc cu întârziere, se luptă cu piaţa, pentru că produc diferite cereale, grâu, porumb, care nu au tot timpul preţul cel mai bun, probleme privind accesul la finanţare. Aici intervenim noi în întâmpinarea acestei probleme, oferim finanţare inteligentă. Peste tot mai trebuie să lucrăm, să avem standarde europene foarte ridicate.
 
Dobrogea este importantă pentru noi deoarece sunt foarte mulţi fermieri performanţi cu rezultate deosebite, aveţi aici agricultură de performanţă, şi noi, ca parteneri, ca firmă care lucrează cu mii de fermieri, peste tot în România, sigur că vrem să avem şi aici o prezenţă mai puternică, cu servicii mai bune, cu produse atractive“, a declarat Robert Rekkers.
 
La evenimentul de inaugurare a noului sediu a fost prezent şi reprezentantul administraţiei locale, Costin Răsăuţeanu, care a participat la tăierea panglicii noului sediu regional din Dobrogea.
 
„Ne bucură că Agricover, cu a sa platformă de soluţii integrate pentru agricultură, este prezentă, de acum, la Constanţa. Încurajăm şi salutăm inovaţia care vine în sprijinul fermierilor. Suntem deschişi la dialog, Primăria rămâne partener al actorilor sectorului privat. Inovaţia înseamnă adaptare la cerinţe noi, la o piaţă în mişcare, cu provocări. Inovaţia înseamnă locuri de muncă şi pentru noi este una dintre cele mai importante priorităţi“, a declarat Răsăuţeanu.
 
Sucursala Constanţa proaspăt inaugurată este cea de-a şasea pe care Agricover Credit o deschide în România.
 
Mai multe informaţii despre soluţiile oferite agricultorilor dobrogeni puteţi afla accesând site-ul http://agricover.ro/.
Agricover Credit Constanţa
Bulevardul Mamaia nr. 212
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii