Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:46 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre participarea Mobila Simex la Salonul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM 2016

ro

12 Sep, 2016 00:00 2819 Marime text

 

 


·      Plasma Regina

În deplină consonanţă cu aşteptările clienţilor şi iubitorilor mobilei de artă, brandul Mobila Simex va onora şi în acest an invitaţia de a participa la Salonul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM 2016, eveniment cu titlu de referinţă în industria mobilei şi care constituie un cadru excelent de reconfirmare a statutului brandului Simex pe piaţa de profil.

 

Astfel, în perioada 14-18 septembrie 2016, compania Mobila Simex va fi prezentă la Romexpo, unde va oferi posibilitatea vizitatorilor standului Simex, din Pavilionul C2, precum şi  tuturor celor care au o afinitate pentru calitate, eleganţă şi bun gust, să descopere rezistenţa şi frumuseţea naturală a mobilierului produs în fabricile de mobilă Simex, care s-a impus, în cele peste două decenii de activitate ale companiei, în topul preferinţelor clienţilor, atât pe plan intern, cât şi internaţional, brandul Simex fiind unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de mobilă românească în Europa Centrală şi de Est.

 

·      Hol Cezar
 

Întrucât şi pentru ediţia din acest an a Expoziţiei BIFE-SIM compania Mobila Simex îşi propune o participare de excepţie, la cel mai înalt nivel de calitate şi prezentare a produselor de mobilier, vom îndeplini cele mai fine exigenţe ale clienţilor, prin spectrul larg de colecţii de mobilier din lemn masiv, care se adresează tuturor soluţiilor arhitecturale şi de design, atât pentru spaţiile rezidenţiale, cât şi pentru linia de hotel şi restaurant.

 

·      Dormitor Poesis
 

Astfel, trecând pragul Standului Simex din Pavilionul C2 - Romexpo, veţi descoperi un regal de modele, finisaje şi garnituri fabricate din esenţe nobile de lemn masiv, ce se vor distinge prin seducţia designului atent proiectat şi executat de către specialiştii Simex, prin robusteţea şi tăria fibrei lemnoase prelucrate la cele mai înalte standarde tehnice şi estetice, în fabricile de mobilă Simex, precum şi prin  textura rafinată a finisajelor disponibile într-o paletă amplă de modele, cât şi a materialelor adiacente (tapiţeria din piele naturală de bovină, goblen, stofă sau catifea, feroneria şi celelalte accesorii ale pieselor de mobilier).

 

·      Dormitor Rustik
 

Toate colecţiile Mobila Simex se disting printr-o remarcabilă valoare estetică dată de sculptura executată manual pentru fiecare piesă de mobilier în parte, ceea ce conferă fiecărui produs o reală notă aparte de unicitate şi personalitate. Intarsia decorativă cu motive florale fin aplicate înnobilează şi desăvârşeşte estetic şi vizual colecţiile Simex, constituind o veritabilă dovadă a parametrilor înalţi de fabricaţie  a produselor de mobilier Simex.

·      Plasma Cleopatra Lux
 
Standul Simex, din Pavilionul C2 - Romexpo, va da astfel contur celor mai variate, înalt calitative şi aşteptate modele de dormitoare, sufragerii, bucătării, cabinete, holuri, camere de tineret, uşi de interior şi exterior, mobilier hotel şi restaurant şi nu numai, fabricate pentru a corespunde celor mai riguroase dorinţe şi solicitări ale clienţilor.

·      Dormitor Yana
 
Calitatea şi eleganţa la superlativ a colecţiilor Simex, raportul excelent calitate-preţ, precum şi varietatea modelelor constituie atributele de stil ale brandului Simex. Toate colecţiile Simex se pot executa standard sau la comandă, pe configuraţia solicitată de client, indiferent de anvergura proiectului sau de spaţiul clientului. Specialiştii Simex se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru măsurători, schiţe şi întocmirea proiectului final.

·      Bucătărie Cora
 
Va aşteptăm, în perioada 14-18 septembrie 2016, să treceţi pragul Standului Simex, din Pavilionul C2, din incinta Complexului Expoziţional Romexpo, unde vă întâmpinăm cu noutăţi şi reduceri semnificative la toate produsele de mobilier Simex, valabile pe toată perioada expoziţiei, atât la produsele expuse în stand, cât şi la cele din cataloagele de prezentare.
 
Pentru mai multe informaţii, va invităm să consultaţi site-ul www.mobilasimex.ro!

Ti-a placut articolul?

Comentarii