Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţe proaspete, la Inspectoratul General pentru Imigrări. Absolvenţii, repartizaţi în mai multe oraşe, inclusiv Constanţa

ro

23 Jul, 2018 14:20 2400 Marime text
15 ofiţeri și 25 de agenți de poliție, formați în școlile MAI,  s-au alăturat Inspectoratului General pentru Imigrări. Timp de un an, respectiv şase luni de zile, poliţiştii se vor afla sub tutela specialiştilor IGI care îi vor iniţia în tainele acestei meserii, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.
 
Astfel, luni, cu forțe proaspete și cu mult entuziasm după depunerea jurământului şi înaintarea în primul grad profesional, 15 tineri, absolvenți ai promoției din acest an a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, repartizați în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, au debutat în cariera de ofițer.
 
De asemenea, începând de săptămâna viitoare, 23 de absolvenți ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “ Avram Iancu” Oradea și doi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu”  Boldești, promoția iulie 2018, vor face primii pași în carieră sub îndrumarea polițiștilor de imigrări.
 
Plini de speranțe, noii polițiști de imigrări au ieșit pe porțile şcolilor dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele acumulate în anii de studii. Repartiția s-a făcut luând în considerare media de absolvire, opțiunile acestora și nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări.
 

Astfel, noii colegi își vor desfășura activitatea structurile centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări: Direcția Azil și Integrare, Direcția Management Strategic, Direcția Suport Logistic, Serviciul Juridic, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București, Serviciile pentru Imigrări ale județelor Brașov, Ilfov, Constanța, Timiș, Mureș și Tulcea, Birourile pentru Imigrări ale județelor Hunedoara, Bistrița-Năsăud, Giurgiu, Călărași, Neamț și Vaslui, Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanţilor de Azil din București, Galați, Timişoara, Giurgiu, Rădăuți și Maramureș și Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Arad, precizează MAI printr-un comunicat de presă oficial.

 
Timp de un an, respectiv şase luni de zile, poliţiştii se vor afla sub tutela specialiştilor IGI care îi vor iniţia în tainele acestei meserii.
 
Echipa managerială a inspectoratului i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea misiunilor încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică profesionalism, onestitate, fermitate şi integritate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii