Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol Gala Olimpicilor 2012, CNA "Regina Maria", 24 mai, orele 18.00

ro

22 May, 2012 22:16 1205 Marime text

Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria" din Constanţa organizează joi, 24 mai 2012, orele 18.00, spectacolul GALA OLIMPICILOR 2012, ce se va desfăşura în sala „Sergiu Celibidache".

Programul va cuprinde momente de balet, dar şi momente muzicale susţinute de elevii care au participat la olimpiadele naţionale şi care au obţinut rezultate deosebite.

Elevii colegiului nostru au participat, cu succes, la concursuri naţionale, dar şi internaţionale. Pe lângă rezultatele deja cunoscute de la olimpiadele de profil, adăugăm în palmaresul şcolii şi participarea la Concursul Youth America Grand Prix - New York a elevei de la clasa a VI-a de balet, Ionescu Diana, care a obţinut un punctaj foarte bun, 9.30, rezultat care face cinste Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria" şi oraşului Constanţa.

Cu ocazia acestei manifestări artistice, în semn de mulţumire, toţi elevii premianţi vor primi diplome din partea colegiului. Totodată, pentru acest spectacol, s-au pus în vânzare bilete, intrarea fiind 5 lei, iar fondurile adunate vor fi donate Asociaţiei de Părinţi „Împreună pentru Artă" a colegiului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii