Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AIESEC - de la vis la experienta!

ro

19 May, 2011 23:02 1030 Marime text

Cu siguranta ti-ai dorit macar o data sa treci granitele tarii intr-un alt peisaj decat cel cu familia. Unul doar cu prieteni, intr-un loc in care sa cunosti si o multime de oameni noi si sa ai parte de experiente placute si folositoare.

Esti student sau proaspat absolvent? Perfect! Caci cu AIESEC Constanta visul tau devine realitate!

Da. Ai auzit bine. Daca vrei sa iti petreci vara in alta tara aplicapana pe 27 mai pentru o experienta internationala iar noi te ajutam sa-ti iei zborul in oricare punct al lumii in care tu iti doresti!

Indiferent de experienta ta anterioara, AIESEC te provoaca sa treci de barierele nationale si sa te provoci pentru o noua experienta din care te poti dezvolta atat personal cat si profesional.

Vei adauga un mare + la CV si vei petrece in jur de sase saptamani minunate in mijlocul unei noi culturi, inconjurat de oameni noi care abia asteapta sa te cunoasca.

Stagiile de voluntariat iti ofera posibilitatea sa te provoci tinand pregatiri pe anumite module precum dezvoltare personala, management de atitudine, prezentarea tarii mele, pe unul din miile de proiecte organizate de AIESEC la nivel global.

Noi iti asiguram cazarea, mancarea, prietenii, si cele mai minunate amintiri traite de tine pana acum.

Nu mai sta, completeaza-ti biletul pe care-l gasesti pe www.aiesecconstanta.ro si vino la conferinta gratuita Intercultural Preparation Seminar in 28 si 29 mai incepand cu ora 10:00 in campusul universitatii Ovidius iar noi te vom ajuta sa prinzi avionul spre intershipul dorit de tine!

AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala ce ofera tinerilor sansa de pleca intr-un stagiu de practica intr-una din tarile in care se afla, sau de a-si explora şi dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii