Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere insolvența Nordis Management SRL! Judecătorii au stabilit primul termen

ro

18 Aug, 2023 18:00 14255 Marime text
 
 
  • Asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%. Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
  • Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele comisiei juridice din Camera Deputaților.  
  • Laura Ciorbă-Vicol a participat la alegerile parlamentare scrutinul din 2020 din partea organizației PSD Dolj, președinte fiind Claudiau Manda soțul primarului Craiova, Olguța Vasilescu - Manda .  
     
Se cere insolvența cunoscutei societăți comerciale Nordis Management SRL, cu sediul social pe strada Aleea Alexandru, București, Sector 1. Conform portalului instanțelor de judecată, solicitarea de intrare în insolvență a Nordis Management SRL se află pe rolul Tribunalul București, s-a concretizat în dosarul cu numărul unic 17707/3/2023, iar părțile sunt: Frâncu Cătălin, Frâncu Georgetta Cornelia, Matache-Ghilencea Maria Denisa Alexandra, Ghilencea Ion, Mogaru-Ghilencea Ionela Alina, Ghilencea Maria și Daclim HVAC SRL - cu sediul ales la punctul de lucru, toți creditori.

Primul termen a fost stabilit pentru data de 9 octombrie 2023.
 
Asta în timp ce SC Nordis Management SRL are calitatea de debitor.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 18 august 2023, SC Nordis Management SRL are sediul social pe strada Aleea Alexandru, București, Sector 1, a fost fondată în decembrie 2008 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Potrivit Termene.ro, asociații Nordis Management SRL  sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % și Mihai Alexandru, cu 8%. Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă.
 
Vladimir Răzvan Ciorbă apare în Nordis Hotel SRL, Gusto Bazaar SRL, Hathor Trading Estate SRL, Nordis Best Construct SRL, Nordis View SRL, Nordis Management SRL, Car Studio Detailing SRL, Nobileo Real Estate SRL și în Nordis Beach SRL, iar în trecut a figurat în Xyz Prosper Construct SRL și în Gefam Prod SRL, ambele radiate.  
  
Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele comisiei juridice din Camera Deputaților.  
Despre Mapp Development SRL   
 
Mapp Development SRL are sediul social tot în Bucureşti Sectorul 1, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și este controlată de asociații: Gheorghe Emanuel Poştoacă, cu 67 %, Daniel-Ovidiu PenciucNicolae-Cristian Poştoacă și Florin Alexandru Poştoacă, fiecare deținând câte 11 %.  
 
Mihai Alexandru apare în Nordis Hotel SRL, Mihai & Mihai Imob Investments SRL, Nordis View SRL și în Nordis Management SRL.

Potrivit Termene.ro, Mapp Development SRL apare în Addicted Evolution SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Travel SRL, Nordis Building Management SRL, Bluesky Favorit SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL.
Asta în timp ce Postoaca Gheorghe Emanuel apare, potrivit Termene.ro, în Nordis Hotel SRL, Nordis View SRL, MAPP Development SRL, Soffa Development SRL, Nobileo Real Estate SRL, Nordis Herastrau SRL, Nordis Mamaia SRL, Nordis Property Services SRL și în Nordis Brasov SRL.  

În trecut a figurat în Engage Marketing Solutions SRL, radită.

Cu un număr mediu de angajați de 77, Nordis Management SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.

Despre Daclim Hvac SRL

Potrivit Termene.ro, SC Daclim Hvac SRL (creditor în dosarul de insolvență) se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, are sediul social pe Șoseaua Vitan Bărzesti, București, Sector 4, și este controlată de Cioponea Constantin, asociat unic și administrator, care mai apare în Proclim Hvac SRL, Emaar Cel SRL și în Editura Sofiami SRL.
În trecut, Cioponea Constantin a figurat în Nevadagrup SRL, Best Transport Unic SRL, Venti Clima Instalatii SRL, Venti Clima Instalatii Grup SRL și în PFA Cioponea Gh.Constantin Persoană Fizică Autorizată, radiate.
 
SC Daclim Hvac SRL a încheiat în trecut mai multe contarcte publice, iar printre autoritățile contarctante se află: Comuna Eselnita (Primăria Comunei Eselnita), Spitalul de Boli Cronice Sf Luca, Registrul Auto Român RA, Unitatea Militară 0461 București, Agenția Națională Anti-Doping, Penitenciarul București Rahova, Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon dar și Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Cu un număr mediu de angajați de 49, SC Daclim Hvac SRL a declarat o cifră de afaceri netă 2022  de 44.844.441 de lei și un profit net de 2.123.828 de lei.

Despre Nordis

Potrivit datelor oficiale, „povestea Nordis Group a început cu Nordis Development , un adevărat reper al profesionalismului pe piața locală prin dezvoltarea, promovarea și vânzarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux, care creează un nou standard de confort și eleganță în România“.
 
„În calitate dedezvoltator imobiliar, evoluția Nordis a început în 2011 și a avut o creștere naturală și constantă până în 2018, concentrându-se pe construirea de imobile în zona de nord a Capitalei. Încă de la început, reprezentative pentru Nordis au fost locațiile de excepție, arhitectura futuristă și calitatea construcției, pentru un grad sporit de confort. În anul 2019, Nordis Development a introdus pe piața de real estate un concept de investiție unic în România: „Cumpără o cameră de hotel!“. Această premieră a marcat o dezvoltare exponențială pentru companie, oferindu-le investitorilor Nordis posibilitatea să achiziționeze o cameră sau un apartament de hotel,  ce garantează o chirie lunară stabilită contractual, cu un randament de 7% pe an“, conform sursei.
 
„Din 2002, când am intrat pe piața de real estate, până astăzi, etalonul produsului imobiliar de lux a evoluat. „Acum mizăm pe unități care pot oferi confortul la superlativ și facilități care creează o experiență inedită, în cele mai atractive locații din România. Formăm o comunitate pentru care primează investițiile profitabile și calitatea momentelor petrecute în natură. Credem că luxul este completat de acele momente în care deschizi fereastra și simți briza mării sau aerul proaspăt de munte”, spune Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group, potrivit nordis.ro 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cu ce procese închide anul compania Nordis Management SRL, din Bucureşti 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii