Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adara Tramundana, vizată de o cerere privind atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă! S-a stabilit primul termen

ro

26 Oct, 2021 00:00 532 Marime text

 
  • De menționat că într-un alt dosar dosar (6338/118/2021) aflat tot pe rolul Tribunalului Constanța  Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor solicită intrarea în insolvență a Asociației Eurocult, controlată de Anamaria („Adara“) Tramundana
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit primul termen în dosarul 2850/118/2018/a6 în care administratorul judiciar al Asociaţiei Culturale Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, respectiv CII Crăciuneanu Viorel, solicită ca Anamaria Tramundana, cunoscută drept „Adara“, să fie trasă la răspundere pentru situația financiară în care a ajuns Asociația (înființată în anul 2012), aflată în prezent în faliment.
 
Acțiunea din instanță mai vizează și alte două persoane, care s-au aflat în fruntea Asociației.
 
Părţile dosarului sunt administratorul judiciar al Asociaţiei (CII Crăciuneanu Viorel) reclamant, iar de partea cealaltă intimații sunt: A.G., L.S.I, Anamaria Tramundana și V.C.I.
 
Primul termen al cauzei a fost stabilit pentru 13 decembrie 2021.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța,a ceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Între timp, în dosarul (2850/118/2018) privind falimentul Asociaţiei Culturale Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, tribunalul a stabilit noul termen pentru data de 15 noiembrie 2021.
 
Mai multe despre cum a ajuns asociaţia în această situație pot fi citite accesând următorul link:
 

Acuzații și răspunsuri
Adara Tramundana ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară a Asociaţiei Culturale Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului (documente)

 
De menționat că într-un alt dosar dosar (6338/118/2021) aflat tot pe rolul Tribunalului Constanța  Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor solicită intrarea în insolvență a Asociației Eurocult, controlată de Anamaria („Adara“) Tramundana.
 
Și în acest caz, mai multe informații despre proces pot fi citite accesând următorul link:
 
Oficial!
Insolvență de răsunet la Tribunalul Constanța! Este vizată Asociația Eurocult, condusă de „Adara“ Tramundana

 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Radiografia insolvenței Concordance Caffe SRL! Asociat unic, Alexandru Ghiţă, cel care controlează Asociația Art SocietyCenter (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii