Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concordance Caffe SRL a intrat în faliment! Asociat unic, Alexandru Ghiţă, asociat fondator al Asociaţiei Culturale Teatrelia

ro

11 Oct, 2022 00:00 1795 Marime text
 
 
  • Asociat unic al Concordance Caffe SRL este bucureșteanul Alexandru Ghiţă, care mai apare în Studio Muse SRL, Concordance Art Cafe SRL, Lipscani Concept SRL, Detrium Construct SRL, Concordance Caffe SRL, aflat în divizare partială/reorganizare judiciară și în Music Concept SRL, în faliment.
  • Alexandru Ghiţă a figurat ca asociat fondator al Asociaţiei Culturale Teatrelia și a făcut parte din Consiliul Director al acestei asociații.
  • De asemenea, Alexandru Ghiţă a fost asociat și membru în Consiliul Director în Asociația Culturală „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“.
  • În Asociația Art SocietyCenter, Alexandru Ghiţă a figurat ca asociat și membru în Consiliul Director.    
 
 
Societatea comercială Concordance Caffe SRL, cu sediul social în Constanța, avându-l ca asociat unic și administrator pe Alexandru Ghiţă, din București, un apropiat al Anamariei Tramundana, cunoscută drept „Adara“, a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța și poate fi contestată la instanța superioară, respectiv la Curtea de Apel Constanța.
 
Noul termen pe fond a fost stabilit pentru jumătatea lunii ianuarie 2023.
 
Oficial!
 

Dispune începerea procedurii falimentului debitorului Concordance Caffe SRL. Desemnează în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Art Pro Insolv SPRL (...). Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului său de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta pentru efectuarea menţiunii. (...) Dispune predarea către lichidator, în termen de 5 zile de la pronunţarea prezentei, a tabelului definitiv al creanţelor şi a listei creanţelor născute în cursul procedurii. Fixează termenul limită pentru depunerea cererilor creanţelor născute în cursul procedurii la 24.11.2022. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 23.12.2022. Termenul limită pentru depunerea la tribunal a contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului suplimentar. Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 20.01.2023. (...) Dispune inventarierea şi sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. (...) Fixează termen de judecată la data de 16.01.2023, ora 8.30“.

 
Concordance Caffe SRL a intrat inițial în insolvență în decembrie 2019.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 24252/19.12.2019, Concordance Caffe SRL a investit judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Constanța cu soluționarea cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenței (...) apreciind că este în stare de insolvență, datoriile sale la data de 31.10.2019 fiind în cuantum de 1.972.990 lei, iar disponibilul societatii este insuficient pentru stingerea datoriilor existente.
 
În acest context, Concordance Caffe SRL și-a declarat intenția de reorganizare pe bază de plan, solicitând desemnarea în calitate de administrator judiciar pe Art Pro Insolv SPRL.
 
De menționat că și Asociatia Eurocult (controlată de „Adara“ Tramundana) a solicitat deschiderea procedurii insolvenței împotriva Concordance Caffe SRL, întrucât debitoarea nu ar fi achitat creanța în suma de 190.000 lei, conform contractului de prestari servicii nr. 17/30.07.2018 ți facturii fiscale nr. 59/31.07.2018.
 
În decembrie 2019, Tribunalul a admis cererea formulată de Concordance Caffe și a respins ca inadmisibilă cererea de intervenţie în interes propriu formulată de societatea Asociaţia Eurocult.
 
Asociat unic al Concordance Caffe SRL este, așa cum arătam și mai sus, bucureșteanul Alexandru Ghiţă, care mai apare în Studio Muse SRL, Concordance Art Cafe SRL, Lipscani Concept SRL, Detrium Construct SRL, Concordance Caffe SRL, aflat în divizare partială/reorganizare judiciară și în Music Concept SRL, în faliment.
 
Alexandru Ghiţă a figurat ca asociat fondator al Asociaţiei Culturale Teatrelia și a făcut parte din Consiliul Director al acestei asociații.
 
De asemenea, Alexandru Ghiţă a fost asociat și membru în Consiliul Director în Asociația Culturală „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“.
 
În Asociația Art SocietyCenter, Alexandru Ghiţă a figurat ca asociat și membru în Consiliul Director.    
 
De menționat că Art SocietyCenter se numără printre asociațiile declarate admise anul acesta în cadrul Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța - Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC) 2021, ediția a VI-a.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Media Prod România CO SRL Constanța a intrat în faliment! Legături cu afaceriști renumiți din oraș
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii