Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța, un nou termen în dosarul în care se cere tragerea la răspundere pentru situația financiară a asociaţiei culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului

ro

19 Sep, 2022 13:33 1532 Marime text


Azi, 19 septembrie 2022, la Tribunalul Constanța a avut loc un nou termen în dosarul 2850/118/2018/a6 în care se cere ca Anamaria Tramundana (cunoscută drept Adara) să fie trasă la răspundere pentru situația financiară în care a ajuns Asociaţia Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, acțiunea din instanță mai vizează și alte două persoane, care s-au aflat în fruntea Asociației.
 
Azi, tribunalul a fixat noul termen în cauză pentru data de 14 noiembrie 2022.
 
Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului se află în faliment. Noul termen al dosarului va avea loc la data de 14 noiembrie 2022.
 
Amintim că Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului“ a fost înfiinţată în anul 2012 la Constanţa, cu adresa pe strada Muncel, fiind fondată de Luminiţa Munteanu.
 
Pe data de 10 mai 2018, pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul 2850/118/2018, cauză în care părți sunt: Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului (debitor) și Cabinet Individual de Insolvenţă Crăciuneanu Viorel (debitor) prin administrator judiciar.
 
De partea cealaltă, pe lista creditorilor se află: Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanţa, SC Arasound SRL, SC Link Events SRL, SC Audio Video Lights Systems SRL, Cabinet de Avocat Bunduc Dumitru, SC Muzică Şi Film SRL, SC Profesional Training Center SRL, Asociaţia Eurocult, Burhală D. Livia Dominique, SC Concordance Caffe SRL, SC X Printing SRL, Asociaţia Culturală Teatrelia, SC Mediarol Team SRL, Universitatea Ovidius Constanţa, SC Comtours SRL, Municipiul Constanţa prin Primar, Banca Comercială Intesa Sanpaolo România SA , Teatrul Municipal Ariel și Teatrul de Stat Constanţa.
 
La data de 01 martie 2021, Tribunalul Constanța a dispus începerea procedurii falimentului debitoarei Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 179/06.01.2021, totatul creanțelor este de 1.594.246,29 de lei.
 
Potrivit portalului Primăriei Constanța, Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului câștigase, în 2016, contractul pentru organizarea proiectului nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2016” – valoare 500.000 lei, fără TVA. Tot potrivit portalului Primăriei Constanța, urmare a selecției de oferte privind acordarea de finanțare nerambursabilă pentru organizarea evenimentului „Ziua Constanței 2016”, a contestației depuse și a hotărârii comisiei de soluționare a contestațiilor, procedura a fost anulată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Judeţul Constanţa, la judecată cu Asociaţia Eurocult, controlată de Adara Tramundana! Care a fost miza
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii