Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reorganizare M.A.I. - 13.03.2009

ro

13 Mar, 2009 23:09 1911 Marime text
La propunerea viceprim-ministrului, ministru al Administraţiei şi Internelor, domnul Dan Nica, pentru eficientizarea activităţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, prin Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului nr.20, publicată în Monitorul Oficial al României nr.156 din 12 martie a.c., au fost efectuate o serie de modificări privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Din 22 Direcţii Generale aflate  în componenţa Aparatului Central al Ministerului au rămas numai 8, celelalte fiind comasate sau transformate în Direcţii cu rang inferior.

Totodată, mai multe structuri aflate în cadrul Ministerului au fost reorganizate în cadrul unor structuri subordonate, după cum urmează:

- Agenţia Naţională Antidrog, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane şi Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională la Inspectoratul General al Poliţiei Române.
- Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie „ACVILA” la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române
- Institutul de Studii pentru Ordine Publică la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Ca urmare a acestor modificări, 719 posturi din Aparatul Central al Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost transferate la structurile operative iar funcţiile de conducere s-au redus cu un procent de 35 %.
Sursa: DIRECŢIA GENERALĂ INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE a M.A.I.
 
Vă trimitem alăturat, spre documentare, Monitorul Oficial nr.156 din 12 martie 2009

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii