Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FMP - dezbaterea "Democraţie şi stat de drept în România".

ro

02 Jul, 2014 17:09 1097 Marime text
Cu ocazia a doi ani de la lovitura de stat, Fundația Mişcarea Populară organizează joi, 03 iulie 2014, la ora 11.00, la Palatul Parlamentului – sala Drepturile omului, dezbaterea "Democraţie şi stat de drept în România".
 
La evenimentul care va avea loc la Palatul Parlamentului a fost invitat şi Preşedintele României, domnul Traian Băsescu. De asemenea, vor fi prezenţi membri ai corpului diplomatic, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi o serie de organizaţii nonguvernamentale.
 
Menţionăm că spaţiul destinat conferinţei de presă beneficiază de conexiune internet wireless gratuită şi că transmisiunile TV în direct se pot face doar cu echipamente proprii ale posturilor de televiziune.
 
Pentru presa care nu are acces în Palatul Parlamentului, vă rugăm să ne confirmaţi participarea şi să ne transmiteţi datele din CI până miercuri, 02 iulie 2014, ora 16.00, la adresa andreea.costaciuc@gmail.com. Pentru orice fel de detalii, vă rugăm să contactaţi ofiţerul de presă, Andreea Costaciuc, 0724.247.276.
 
Departamentul de Relaţii cu Presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii