Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnule Vosganian, demisia din Senat!

ro

08 Oct, 2013 15:08 1025 Marime text
Partidul Mișcarea Populară îi cere domnului Varujan Vosganian să demisioneze din Senatul României şi să se pună la dispoziția procurorilor care cer urmărirea penală pentru subminarea economiei naţionale. Doar în acest mod atât domnul senator, cât şi România ar putea avea o ieşire onorabilă dintr-o situaţie critică pentru perspectivele aderării României la spațiul Schengen.
Credem că demisia domnului Vosganian din Guvernul României, motivată prin dorinţa de a nu afecta imaginea executivului, este un teatru ieftin menit să distragă atenția opiniei publice de la problemele penale ale fostului ministru al Economiei, acuzat chiar de subminarea economiei naționale. Nu înțelegem de ce domnul Vosganian nu arată același respect pentru instituția Senatului, grav afectată ca imagine de menținerea printre membrii săi a unei persoane aflată sub lupa organelor judiciare.
Dacă vrea să arate că este o persoană onorabilă şi că îşi respectă alegatorii, domnul Vosganian ar trebui să apară de îndată în faţa procurorilor şi să dea explicații pentru acuzațiile care îi sunt aduse, așa cum face orice cetăţean obişnuit aflat în situaţia sa. Aşa ceva, însă, nu poate fi posibil decât dacă domnul Vosganian renunţă de bună voie la imunitate, adică demisionează din funcţia de membru al Senatului României.


Eugen Tomac
Preşedinte,
Partidul Mişcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii