Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăierile masive de pădure, subiectul noului videoclip cu Alexandra Ușurelu

ro

31 Aug, 2015 21:43 921 Marime text
 Alexandra Uşurelu a lansat duminică videoclipul cântecului “Prețul corect”, în seara de final a festivalului de muzică și teatru “Hai Sus Fest”. Artista sprijină astfel „Plantăm fapte bune în România” - inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat – care ca demara cea mai amplă acțiune de împădurire din România. 1.000.000 de copaci vor fi plantaţi într-o singură zi, pe 14 noiembrie.

Piesa“Prețul corect” vorbeşte despre locul în care ar trebui să ne întoarcem. Aşa cum trebuie să ne întoarcem spre Pământ, nu doar să-l populăm, nu doar ca să nu fim singuri, ci să trăim deodată cu EL…şi cu NOI” (Anca Dionisie).
Cântecul se regăseşte pe albumul „La capătul lumii” și este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancăi Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica.
Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind și unul dintre cele mai bine vândute albume independente din România în acest an.
Filmările videoclipului au fost realizate exclusiv în exterior, în locuri cu natură sălbatică şi în zone afectate de defrișări.
”Poate lumea va înțelege mai bine legătura dintre om și Pământ, dintre om și natură. Poate lumea va cunoaște mai bine care este prețul corect pentru ce se întâmplă cu pădurea. Împreună cu „Plantăm fapte bune în România”, vom reuși să vedem din nou România îmbrăcată de copaci în zonele unde aceștia au fost tăiați. Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, vrem să plantăm 1.000.000 de copaci pe 14 noiembrie, declară Alexandra Ușurelu.
„Împădurirea națională este un vis pe care îl vom realiza împreună! Ne bucurăm că Alexandra se implică concret în acest demers prin care contribuim la creșterea suprafeței împădurite a României!” spune Liana Buzea, fondatorul inițiativei „Plantăm fapte bune în România”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii