Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:09 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashion-show şi CRBL la Maritimo!

ro

12 Sep, 2013 12:53 859 Marime text
Brandurile celebre găzduite de Maritimo Shopping Center părăsesc spaţiul magazinelor şi defilează, pentru vizitatori şi clienţi, pe cat-walk-ul centrului comercial. Aşadar, vineri, 13 septembrie 2013, începând cu ora 18.30, constănţenii şi turiştii sunt aşteptaţi la un eveniment marca Maritimo, un Fashion Show, care oferă o avanpremieră completă asupra tendinţelor şi noutăţilor sezonului de toamnă-iarnă. Noile colecţii acoperă toată gama de cereri în materie, de la ţinute elegante, haine sport, până la vestimentaţie daily sau smart-casual, indiferent de vârstă.

Aşadar, fie că doriţi să vă completaţi toaletele de seară, fie că aveţi în plan să mergeţi la munte sau pur şi simplu doriţi un nou pulover călduros, în trend, sunteţi aşteptaţi la Maritimo! Ţinând cont de faptul că luni începe şcoala, tot la Maritimo găsiţi şi noile colecţii pentru copii, care vin în completarea garderobei lor obligatorii. Şi, pentru că tot aţi ajuns la Maritimo, iar moda merge mână în mână cu distracţia, după vizionarea Fashion Show-ului, organizatorii nu vă pot lăsa să plecaţi. Celebrul CRBL şi show-ul său incendiar vă vor ocupa următoarele 60 de minute. Eduard Mihai Craioveanu, alias CRBL, promite fanilor o megapetrecere de excepţie cu dansul, coregrafia și melodiile sale, aşa cum şi-a obişnuit publicul încă de la afirmarea sa din anul 2000, alături de trupa Simplu. CRBL şi-a început cariera solo în anul 2010 cu piesa „Românii n-au noroc”, pentru care a obţinut o nominalizare la Romanian Music Awards 2011, şi a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. Participant de două ori la concursul „Dansez pentru tine” şi membru al juriului la primul sezon al „Megastar”, artistul şi-a jucat propriul rol în producţia cinematografică „Un film simplu”.
 
Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii