Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Tour lansează brandul Pellerin

ro

08 Dec, 2015 16:36 3207 Marime text
Biserici și mănăstiri faimoase, locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală pot fi vizitate prin programul Călătorii pentru suflet, dedicat celor care își doresc excursii de tip pelerinaj în Grecia, Turcia, Israel, Iordania sau Egipt, dar și în România. Programul este lansat sub noul concept Christian Tour, numit Pellerin, care include și circuite culturale în numeroase țări, precum și city break-uri prelungite în orașe cu o istorie culturală importantă. 
 
„Brandul Pellerin şi programul Călătorii pentru suflet au apărut fiindcă am avut multe solicitări pentru astfel de programe din partea clienţilor noştri, de-a lungul timpului. Totodată, ne-am dorit să aducem pe piaţa românească un concept care să le ofere călătorilor ocazia de a se bucura de locuri recunoscute la nivel mondial pentru încărcătura lor spirituală. Şi, nu în ultimul rând, să oferim pachete accesibile, pe buzunarul oricărui turist care vrea să ajungă cel puţin odată în viaţă în astfel de locuri unice”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România.
 
În programul Călătorii pentru suflet intră destinații externe precum Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia, Bulgaria. „Pământul făgăduinței” poate fi descoperit în pelerinaje cumulate între trei destinaţii: Israel-Iordania și Israel-Peninsula Sinai. În Grecia, turiștii pot vizita, printre altele, Complexul Meteora, Muntele Athos, Mănăstirea Sf. Paisie Aghioritul, Insula Eghina, Insula Evia, Insula Corfu, Insula Kefaloni. În Turcia, pot vizita Cappadocia, unde s-au înfiinţat printre primele biserici creştine, iar în Istanbul - una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din lume, Catedrala Sf. Sofia.
 
În România, pelerinii se îndreaptă spre Bucovina, Maramureș, Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Nicula, Mănăstirea Sihăstria, lăcașuri de cult din Vâlcea, Mănăstirea Sf. Andrei din Dobrogea.
 
Cele mai solicitate destinaţii de acest gen, din datele Christian Tour, sunt Israel, Grecia (Muntele Athos) și Turcia, iar în România – mănăstirile din Bucovina și din Vâlcea și Mănăstirea Sf. Andrei din Dobrogea. Pelerinii călătoresc cel mai adesea în preajma sărbătorilor creștine sau când se celebrează hramul unor biserici și mănăstiri și au cheltuieli reduse - în destinațiile externe ajung în medie la 200 de euro de persoană, iar în România, de până la 100 de lei pe zi.
 
Pachetele turistice pentru Grecia pornesc de la 95 de euro de persoană și includ transport cu autocarul, 3 nopți de cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun. Iar călătoriile de 6 zile în Israel-Iordania, cu cazare la hoteluri de 3 și 4 stele, demipensiune și transport cu avionul au prețuri începând de la 485 de euro. Haifa, Ierusalim, Bethleem, Cana Galileii, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Marea Moartă, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa sunt câteva dintre punctele importante din această călătorie.
 
Grupurile de turiști sunt însoțite de ghizi vorbitori de limba română, iar în unele cazuri, de preoți sau teologi care pot detalia în profunzime istoria și semnificațiile fiecărui loc vizitat.
 
Turiștii pot beneficia de asigurări (medicală, storno sau de bagaje) gratuite, reduceri de 25% la circuitele cumpărate și alte promoții din partea partenerilor Christian Tour, prin Pellerin Club Card. Cardul este nominal și se achiziţionează contra cost (25 de euro). Toate profiturile generate de aceste excursii vor fi donate pentru activitățile Fundației Christian Hope, destinate copiilor din familiile defavorizate.

*** 
Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 32 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău și cca. 200 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii