Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio

ro

09 Nov, 2015 12:04 2095 Marime text
Radio România este numărul 1 şi pe piaţa de carte prin Gaudeamus.
„Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio” este sloganul sub care se va desfăşura, în intervalul 18 – 22 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, cea de-a 22-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură!
Asumându-şi rolul de creator de cultură şi nu numai de promotor al acesteia, Radio România este iniţiatorul manifestării, aflată de peste 20 de ani în topul evenimentelor de profil din această parte a Europei, fiind singurul post public de radio din lume care organizează un târg de carte de o asemenea amploare şi prestanţă.
Invitatul de onoare al ediţiei este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România. Amfitrionul Târgului Internaţional Gaudeamus 2015 este domnul Victor Ieronim Stoichiţă, reputat cercetător şi profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveţia.
Sute de mii de titluri, mai vechi sau disponibile în premieră, 700 de evenimente editoriale şi profesionale, derulate non-stop pe parcursul celor cinci zile ale, invitaţi speciali, numeroase ateliere de creaţie, dedicate celor mai tineri vizitatori şi expoziţii vor creiona şi această ediţie.
Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la ora 12:00.
Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi, grupuri organizate.
Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus.
Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 şi 20:00.
Gaudeamus – un eveniment Radio România.
Parteneri Gaudeamus 2015:
Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii.
BRD Groupe Societe Generale – Partener principal.
Sponsori: Dacia şi Vodafone România.
Parteneri: DDB, Treasure Tea & Coffee, CEWE România, Bernschutz & Co, 7Last Muse, Display Grup, Carrefour, Kandia Dulce, Vestra, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 1 Bucureşti.
Parteneri media: TVR, Spectacular, România TV, Media Trust România, TV5 Monde, revista Accente, Agenţia de carte, Bookblog.ro, revista Cariere, Caţavencii, Forbes România, ziarul Metropolis, revista Observator Cultural, Revista 22, România Liberă, Suplimentul de cultură, Şapte Seri.
Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să vă adresaţi Secretariatului GaudeamuS.
Persoane de contact: Connie Chifor (tel. 0745 109 649, e-mail connie @gaudeamus.ro) şi Anca Badea (tel. 0740 121 173, e-mail anca @ gaudeamus.ro).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii