Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood părăsesc Cetatea Filmului şi vin la Prima TV în filmele săptămânii 13 - 19 iulie

ro

13 Jul, 2015 19:24 1884 Marime text
Daniel Craig, Robin Wright, Keanu Reeves, Julianne Moore, Monica Bellucci şi Winona Ryder sunt câţiva dintre actorii pe care îi puteţi revedea în filmele săptămânii
13 – 19 iulie, la Prima TV.

 
Luni, 13 iulie, “Aventurile lui Poseidon” continuă la Prima TV, de la ora 20:30, cu cea de-a doua parte a producţiei regizată de John Putch. În urma detunăturii produsă chiar în ajunul Crăciunului, vasul se răstoarnă, iar dintre cei aflaţi la bord supravieţuiesc doar câţiva.
 
Marţi, 14 iulie, de la ora 20:30, “Fiica rătăcitoare” intră în bucluc după ce îl convinge pe tatăl său vitreg să o declare nebună pe mama ei Diane, o femeie fără sentimente şi dependentă de alcool. Conspiraţia lor se transformă în scurt timp în crimă şi întreaga poveste se complică şi mai mult în momentul în care tânărul detectiv John Garson se implică în rezolvarea acestui caz.
 
Joi, 16 iulie, de la ora 20:30, dragostea pură a unei femei, mamă, reuşeşte să învingă răul, în producţia „Îngerii răzbunării”, la Prima TV. Dorind să-şi recupereze fiul cu orice preţ, dar şi să se răzbune şi să facă dreptate, Elizabeth pleacă pe urmele răpitorului, care este însuşi regele.
 
Vineri, 17 iulie, Florin Piersic intră din nou în rolul lui Mărgelatu pentru a elibera nişte ostatici austrieci reţinuţi pentru a produce un conflict diplomatic. Dacă va reuşi sau nu Margelatu să-i elibereze, aflaţi urmărind filmul „Colierul de turcoaze”, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Sâmbătă, 18 iulie, de la ora 20:30, Daniel Craig este istoricul englez Fluke Kelso în producţia „Arhanghel”, la Prima TV. Aflat la Moscova pentru o conferinţă despre Arhivele Sovietice recent deschise publicului, Kelso e vizitat într-o seară de Papu Rapava, fost membru al poliţiei secrete sovietice. Fascinat, el ascultă o poveste incredibilă despre ultimele ore din viaţa lui Stalin şi despre jurnalul acestuia, ascuns undeva în Moscova.
Căutarea misteriosului document îl poartă pe Fluke Kelso până în nordul Rusiei, în oraşul Arhanghelsk, printr-un hăţiş de intrigi şi crime care ameninţă să schimbe cursul istoriei.
 
Şi tot sâmbătă, de la ora 23:30, actriţa Robin Wright dezvăluie la Prima TV “Vieţile secrete ale Pippei Lee”. Pippa îşi povesteşte viaţa, în flashback-uri lungi, începând cu naşterea ei de către o mamă dependentă de droguri, adolescenţa tumultoasă, tragediile, dar şi descoperirile făcute de-a lungul vieţii. Din distribuţia dramei regizată de Rebecca Miller mai fac parte Keanu Reeves, Julianne Moore, Blake Lively, Monica Bellucci, Winona Ryder şi Alan Arkin.
 
Săptămâna se încheie într-o notă pozitivă la Prima TV. Duminică, 19 iulie, de la ora 16:00, Horaţiu Mălăele, Tamara Buciuceanu, Dem Rădulescu şi mulţi alţi actori români se reunesc în comedia „Primăvara bobocilor”. Ionuţ, student în ultimul an la Facultatea de Agronomie din Bucureşti, se întoarce în satul natal unde doreşte să facă practică şi să aplice cunoştinţele acumulate. El intră, însă, în conflict cu Varvara, mama sa, care este preşedintă de C.A.P. şi are concepţii mai învechite despre practicarea agriculturii. Înfruntarea dintre cei doi declanşează o serie de situaţii comice.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii