Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punctul de vedere Enel Distributie Dobrogea legat de avarierea unui cablu electric subteran

ro

26 May, 2009 21:21 961 Marime text

26 mai 2009              
Comunicat de presă

În urma articolelor publicate în presa din Constanta, în data de 26 mai 2009, vă prezentăm, în continuare, punctul de vedere Enel Distributie Dobrogea legat de avarierea unui cablu electric subteran de 110 kV cu izolaţie în ulei, aflat în zona Casei de Cultură, str. I.L. Caragiale, ce alimenta, printre altele, staţia de epurare RAJA.
În data de 25.05.2009, ora 11.13 am, personalul RAJA SA Constanţa a avariat o linie electrică subterană aparţinând companiei Enel Distribuţie Dobrogea, în urma efectuării unor săpături mecanice cu  un buldo-excavator, fără a avea aviz şi personal de supraveghere din partea Enel Distribuţie Dobrogea. În consecinţă, a fost deteriorat grav conductorul subteran, iar clienţii din zonele Mamaia, centru, Faleză Nord, precum şi staţia de epurare RAJA din municipiul Constanţa au rămas pentru aproximativ 15 minute fără alimentare cu energie electrică. Echipele Enel Distributie Dobrogea au reusit sa reia alimentarea clienţilor din aceste zone printr-o soluţie provizorie.
Astfel, întrucât culpa pentru producerea acestei avarii aparţine în totalitate RAJA SA Constanţa, conform procedurilor legale, daunele create Enel Distributie Dobrogea de reprezentanţii acestei regii şi recunoscute prin intermediul procesului verbal ataşat vor fi suportate de RAJA SA.
Sperăm ca informaţiile de mai sus să contribuie la oferirea unei imagini cât mai clare şi corecte pentru locuitorii municipiului Constanta, în ceea ce priveşte activitatea Enel Distribuţie Dobrogea.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii