Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În data de 19.07.2011, la solicitarea CARREFOUR, se vor executa lucrări de deviere a liniilor aeriene

ro

15 Jul, 2011 20:34 964 Marime text

În data de 19.07.2011 interval orar 08:00 – 18:00, la solicitare CARREFOUR, se vor executa lucrări de deviere a liniilor aeriene (LEA 20 kV 0133 dublu circuit cu LEA 10 kV 0105), alimentate din Staţia TOMIS NORD, în vederea unor lucrări de sistematizare acces rutier in incita CARREFOUR.  
 
Drept urmare, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi acestor linii, va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua de medie tensiune, acestea vor fi remediate în regim de urgenţă, urmând ca timpul de realimentare al consumatorilor să crească până la aproximativ 60 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

· RAJA CISMEA
· PALAZU MARE
· RAJA CARAGEA – DERMENI
· TOMIS PLUS
· Cartier rezidential BOREAL
· SHOWROOM RENAULT, SKODA, AUTO BAVARIA, FIAT
· Partial loc. OVIDIU

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei si se vor monta doua grupuri electrogene in zona SPITAL - PALAZU MARE.

Biroul de Presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii