Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Enel - Marti, 22 Martie 2011

ro

22 Mar, 2011 22:46 776 Marime text

În perioada 22 - 25 martie 2011, în statia de transformare Tomis Nord din municipiul Constanţa, se execută lucrări de modernizare la transformatorul 3 20/10 kV. Această lucrare face parte din programul de investiţii în modernizarea acestei staţii, iar termenul de finalizare este în jurul datei de 23 aprilie 2011. În perioada derulării lucrărilor, consumul statiei electrice va fi asigurat din trafo 1 110/20 si trafo 2 110/10 kV. Prin urmare, în eventualitatea producerii unei avarii la unul din cele două transformatoare, consumul staţiei electrice va fi preluat pe medie tensiune (MT) din staţiile de transformare adiacente, iar timpul necesar pentru realimentarea consumatorilor va fi de cca. 30-60 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări în staţie 24 din 24 de ore, tocmai pentru finalizarea lucrărilor în minimum de timp.

În cazul unor defecţiuni ale echipamentelor primare sau secundare din staţia electrică sau din reţeaua de MT, remedierea acestora va fi efectuată în regim de urgenţă. De asemenea, a fost întocmit şi pus la dispoziţia dispecerilor programul etapizat al acestei lucrări, precum şi posibile scenarii a situaţiilor de avarie care să permită posibilitatea alimentării consumatorilor într-o perioadă de timp cât mai scurtă.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

 Cartier TOMIS 1

 Cartier TOMIS 3

 Cartier TOMIS 5

 Cartier TOMIS NORD (zonele Brotacei, Ciresica, Suceava, Tulcei, Badea Cartan, Hasdeu)

 Cartier Palazu Mare

 Cartier Tabacarie ( zona Stadion Farul)

 Cartier Anadalchioi.

Biroul de Presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii