Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - MAE Sancţionarea disciplinară a doamnei Lemnaru Anca Luciana, judecător în cadrul Judecătoriei Botoşani

ro

16 Sep, 2015 16:59 1159 Marime text
În şedinţa de azi, 16 septembrie 2015, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Lemnaru Anca Luciana, judecător în cadrul Judecătoriei Botoşani.
În temeiul prevederilor art.100 lit. b) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia a aplicat doamnei Lemnaru Anca Luciana, judecător în cadrul Judecătoriei Botoşani, sancţiunea disciplinară constând în “diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunare brute cu 20% pe o perioadă de 3 luni”, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) din acelaşi act normativ - “nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor ori întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile“.
 
Hotărârea pronunţată de Secţie poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
 
 
 
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii