Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TVA rambursat la toata gama de produse!

ro

28 Mar, 2012 00:32 731 Marime text

Bucuresti,27Martie 2012: real,- le va rambursa sub forma unui voucher de cumparaturi valoarea TVA-ului tuturor clientilor care isi vor efectua cumparaturile miercuri, 28martie a.c. Oferta este valabila pentru toata gama de produse, pentru cumparaturi de minimum 150 RON*.

Aceasta este prima campanie de rambursare integrala de TVA desfasurata in 2012, real,-fiind primul retailer care a initiat astfel de campanii de rambursarea TVA incadin luna aprilie 2010,pentru intreaga gama de produse.

Toti clientii real,- care efectueaza miercuri 28 martie a.c. cumparaturi de minimum 150 de lei si maximum 3100 lei pe un singur bon fiscal,in limita a 24 de bucati din acelasi articol, pot primi un voucher de cumparaturi egal cu valoarea TVA aferenta bonului. Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au facut cumparaturile,cu bonul fiscal si sa solicite eliberarea acestuia in datele de 28 si 29 martiea.c., in intervalul orar anuntat in acest scop in magazinul in care a fost emis.

„Mainele vom rambursaclientilor nostrivaloarea TVA-ului, aceasta fiindprima campanie de acest gen din 2012. Campaniile de returnare integrala a TVA-ului sunt indeosebi apreciate de catre clientii nostri, avand in vedere faptul ca aduc unbeneficiu substantial,atatpentru aceia care planuiesc realizarea unei investitii ce presupune un efort financiar major, dar si pentru cei care doresc sa-si efectueze cumparaturile saptamanale sau lunare.Clientii au la dispozitie doua saptamani pentru a utiliza voucherul, putand sa il foloseasca la orice tip de achizitie, mai putin anumite produse accizabile."Mirela Surghie,Head ofMedia, real,- Hypermarket Romania.

Promotia se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, iar pentru mai multe detalii, regulamentul este disponibil atat pe website-ul www.real.ro cat si in magazine.

Voucherul poate fi utilizat in perioada1- 14 apriliea.c., ca modalitate de plata in toate cele 24 de magazine real,- din Romania.

*Bonurile de casa care contin produse accizabile (tutun, bauturi alcoolice marcate cu timbre sau banderole de securizare, bere cu continut alcoolic si non-alcoolic) nu beneficiaza de aceasta promotie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii