Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traieste magia Craciunului alaturi de cei dragi! Coca-Cola te invita sa intampini Caravana lui Mos Craciun in Constanta!

ro

21 Dec, 2011 17:20 4894 Marime text

img_01252.jpgConstanta, 21 decembrie 2011 - Dupa ce a dat startul sarbatorilor de iarna, Coca-Cola aduce magia Craciunului mai aproape de tine si de cei dragi cu ajutorul Caravanei lui Mos Craciun.

In data de 22 decembrie, Mos Craciun vine in Constanta insotit de ajutoarele sale si un alai de trei camioane Coca-Cola pline cu jucarii, bauturi racoritoare si multe alte cadouri.

Dupa ce a strabatut strazile Bucurestiului si a impartit daruri tuturor celor care il indragesc in Craiova, Timisoara, Oradea, Sibiu, Brasov, Ploiesti si Iasi, Mos Craciun ajunge in Constanta pentru a aduce magia Craciunului in sufletul tau.

Caravana plina cu surprize ajunge la ora 20:00 in parcarea Mall Maritimo, unde Mos Craciun te intampina cu tolba plina de daruri si cadouri Coca-Cola.

img_9979.jpgMai mult decat atat, poti intra pe siteul www.coca-cola.ro pentru a urmari live unde se afla caravana Coca-Cola.

In fiecare an in apropierea sarbatorilor de iarna, Coca-Cola isi surprinde consumatorii si partenerii intr-un mod inedit. Este felul nostru de a le multumi pentru clipele de bucurie pe care le-am impartasit in timpul anului. Iar pentru ca Mos Craciun este un personaj ce face parte din istoria Coca-Cola, Caravana il aduce mai aproape de fiecare dintre noi. Dorim ca la sfarsitul acestui an plin de surprize, in care am sarbatorit 125 de ani de fericire, Caravana Coca-Cola sa ii aduca pe cei care ne-au fost alaturi mai aproape de magia Craciunului.", a declarat Miruna Smeureanu, Director de Comunicare Coca-Cola Romania.

Coca-Cola Romania ureaza tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume aproape 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc.

Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.6 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 23 Nov, 2018 19:57 Când vine caravana coca-cola la Sibiu 2018