Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:23 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TiPtiL în concert la Garage Club&Lounge Exercițiu pentru simțuri

ro

15 Mar, 2012 00:11 743 Marime text

Vineri, 23 martie, la Garage Club&Lounge se vor auzi ritmurile inconfundabile de jazzaggaefunkdancefun. Firește, e TiPtiL în concert.

În doar doi ani de activitate, TiPtiL a reușit să își creeze propriul stil și o identitate aparte în peisajul muzical autohton.

Pornind de la admirația pentru Erik Sumo Band, Nouvelle Vague și The Police, s-a ajuns la un proiect muzical cvasiacustic, cu două soliste, un contrabas și o dinamică aparte.

Specificitatea TiPtiL vine din structura trupei, din abordarea stilistică originală și, mai ales, din energia debordantă pe care membrii săi o au și reușesc să o transmită la fiecare apariție scenică.

Fanii TiPtiL, tot mai numeroși cu fiecare concert, știu ce înseamnă un "exercițiu pentru simțuri" și că la un astfel de eveniment trebuie să vii pregătit: mers la sală minimum o săptămână, odihnă, mâncare sănătoasă etc. Pentru că, în general, la TiPtiL, corpul nu te mai ascultă și face ce vrea el: dansează, sare, aleargă. Îți trebuie condiție fizică bună ca să reziști.

La concertul din Garage Club&Lounge, TiPtiL vine cu o componență schimbată temporar. Raluca Staicu se pregătește să își ia în primire rolul de mămică și este înlocuită de Emilia Holtea.

Așadar, Emilia, Andra, Bujor, Crețu și Laurentze vă invită la un exercițiu pentru simțuri, vineri, 23 martie, în Garage Club&Lounge.

Ti-a placut articolul?

Comentarii