Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:29 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de flori şi o nouă colecţie fashion Real,- dă startul primăverii

ro

28 Feb, 2012 23:15 797 Marime text

Bucureşti, 28 februarie 2012: Sătui de iarnă şi de capriciile ei, abia aşteptăm primii muguri şi colţi ai ierbii. real,- a pregătit pentru toţi clienţii săi veşti bune de primăvară, prin lansarea noii colecţii fashion de primăvară-vară 2012 şi organizarea unui târg al florilor.

În ton cu nuanţele şi culorile naturii revenite la viaţă, noua colecţie de primăvară-vară de la real,- propune peste 120 de articole noi, pentru toate categoriile de public: femei, bărbaţi şi copii, între care se remarcă textilele sub marca proprie Designers. În plus faţă de articolele textile, colecţia cuprinde şi produse de lenjerie de corp, accesorii şi bagaje.

Moda primăverii pentru femei vine cu un suflu nou, dat de culorile vii, de vară, preferate de adeptele unui stil casual. Alături de rozul, albastrul sau verdele tineresc, clienţii vor regăsi şi ţinute elegante sau office, în game mai sobre, cu bejuri si griuri nuanţate. Pentru bărbaţi, stilul predominant se caracterizează cel mai simplu drept urban. Fie casual sau formal, bărbatul primăverii 2012 poartă cămaşă şi pantaloni twill sau chino, pantofi eleganţi şi culori care îi oferă distincţie: maroul, albastrul şi negrul sunt oricând la modă. În timpul liber, va prefera stilul lejer sau sport, caracterizat de jeans-i şi tricouri în culori şi cu imprimeuri diverse, asortate cu mocasini. Un public special îl constituie copiii, pentru care real,- aduce textile sub mărcile proprii Zebralino şi My Little Bear, cu imprimeuri cunoscute şi îndrăgite de cei mici, din desenele animate.

Florile au locul lor special în magazinele real,-, iar până pe data de 7 Martie, în cadrul Târgului de flori, clienţii pot beneficia de ofertele promoţionale la numeroase specii de plante de sezon, pentru ghivece, grădini sau vaze, într-o multitudine de culori şi nuanţe: zambile, hortensii, campanule, trandafiri japonezi, mix-uri de trandafiri, gardenii, Kalanchoe, Anthurium etc.

Notă pentru editori:

Despre real,-

real,- Hypermarket România s-a lansat oficial în martie 2006 şi operează 25 de magazine pe piaţa locală în 18 oraşe din ţară (4 în Bucureşti, 3 în Timişoara, câte 2 în Oradea şi Constanţa şi câte unul în Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Ploieşti, Piteşti şi Craiova. Reţeaua magazinelor real,- comercializează aproximativ 70.000 de produse alimentare şi nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din România.

Ti-a placut articolul?

Comentarii