Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil la preţuri de la 699 RON cu abonament, în toate magazinele COSMOTE România şi Germanos

ro

31 May, 2012 16:54 1232 Marime text
Începând cu 1 iunie, noul Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil în toate magazinele COSMOTE România şi Germanos, la preţuri începând cu 699 lei (TVA inclus) împreună cu planul tarifar SMART XXL pe doi ani, special creat pentru a îndeplini toate nevoile de comunicare ale clienţilor.

Astfel, COSMOTE România vine cu cea mai atractivă ofertă pentru noul smartphone, combinând preţurile foarte avantajoase cu portofoliul de planuri tarifare dedicate, cu scopul de a răspunde tuturor nevoilor de comunicare ale clienţilor, de la comunicarea prin voce, prin mesaje scrise şi acces la e-mail până la navigare pe internet, aplicaţii de social media şi multe altele.

„În spiritul dorinţei noastre de a transforma COSMOTE în alegerea numărul 1 când doresc să îşi achiziţioneze un smartphone, punem la dispoziţia clienţilor noştri o ofertă de nerefuzat. Cea mai nouă generaţie de telefoane mobile poate fi achiziţionată împreună cu planuri tarifare care oferă o experienţă completă de utilizare", a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România

Samsung i9300 Galaxy S III este un dispozitiv premium cu un design simplu şi elegant, uşor de manevrat de orice persoană, care oferă o experienţă ergonomică şi confortabilă pentru o utilizare îndelungată. De asemenea, terminalul dispune de o putere de procesare maximizată şi de o performanţă unitară. Terminalul are un ecran tactil de 4,8 inci Super AMOLED HD pentru o experienţă vizuală uimitoare şi o cameră foto de 8MP ce oferă imagini deosebite fie că este vorba de poze sau filmare HD, şi care surprinde prin capacitatea de a face poze în serii de 8, din care poate fi aleasă poza preferata.

Smartphone-ul este disponibil în două culori, albastru metalic şi alb ceramic, are o memorie internă de 16GB şi poate fi achiziţionat fără abonament în magazinele COSMOTE România şi Germanos la preţul de 2.689 lei (TVA inclus).

În plus, cu planul tarifar COSMOTE SMART XXL, clienţii vor putea să se bucure de toate aceste caracteristici deosebite ale telefonului, beneficiind de 500 minute naţionale/internaţionale, 3.000 minute în reţea şi 3.000 SMS-uri în reţea, 3.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom, 500 MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date, pentru doar 55,80 euro/lună (TVA inclus).

Mai multe detalii despre oferta de preţ sunt disponibile aici.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 31 martie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii