Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pe urmele uriașilor”, un nou serial pe HISTORY®

ro

18 May, 2015 11:58 1821 Marime text
Bucureşti, 18 mai 2015 – HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, a pregătit pentru telespectatori un nou serial captivant: „Pe urmele uriașilor”. Emisiunea va debuta pe 20 mai iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 22:00.
Jim și Bill Vieira au pornit într-o expediție pentru a investiga teoria incredibilă conform căreia miturile și legendele pe care le-am auzit cu toții despre uriași au de fapt origini ancorate în realitate. Emisiunea TV arată cum, în urmă cu câțiva ani, frații Vieira au descoperit o serie de structuri speciale de piatră și tuneluri care ar putea fi indicii ale unei civilizații pierdute, care nu a fost menționată niciodată în cărțile de istorie.
Pornind de la această descoperire, Jim a cercetat peste 1000 de schelete înalte de peste 2 metri, descoperite în America în secolele 19 și 20. Cercetări ulterioare i-au condus la o descoperire înfiorătoare: în centrul acestei civilizații pierdute se afla o rasă de umanoizi uriași care străbăteau, odată, America de Nord. Astfel, serialul „Pe urmele uriașilor” îi va urmări pe frații Vieira căutând dovezi pentru a-și confirma teoria care pare să fi alunecat printre degetele istoriei. Aceștia vor cerceta prin încăperi secrete, tuneluri subterane și misterioase movile funerare în căutarea unui os , a fir de păr sau a oricărei alte structuri purtătoare de ADN care să confirme sau infirme teoria conform căreia au existat uriași pe pământ.
 
Mai multe informații despre serial  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.
 
 
 
 
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.
 
Pentru mai multe informaţii:
 
Ioana Țoni
Golin
IToni@Golin.com
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii