Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O campanie organizata de Asociatia Clubul Isis si United Hands Romania

ro

02 Apr, 2012 19:28 2047 Marime text

logo_dz_web.jpgComuna Corbu, 7 aprilie 2012, ora 10.30

Il asteapta, il tot asteapta, dar nu vine. Iepurasul nu poate ajunge la toti copiii. TU le poti sterge lacrimile si ii poti face fericiti. Tocmai de aceea, te invitam sa te alaturi campaniei noastre - Donator de Zambete. Vino la sediul Spitalului Privat Isis cu donatiile pe care vrei sa le faci. In locul special amenajat, zeci de parinti au adus deja hainute, jucarii, alimente si produse pentru uz personal. Te asteptam sa donezi zambete si sa traiesti alaturi de noi bucuria de a darui.

Sambata 7 aprilie 2012, echipa de voluntari a asociatiilor Clubul Isis si United Hands Romania va merge in comuna Corbu din judetul Constanta pentru a duce donatiile. Peste 100 de familii si 150 de copii se vor bucura de Sarbatoarea de Paste datorita celor cu inima mare. In cadrul campaniei, familiile vor primi alimente si imbracaminte noua de primavara, vor beneficia de controale medicale de rutina, femeile vor beneficia de controale ginecologice si testare gratuita Babes - Papanicolau iar micutii vor fi consultati de un medic pediatru. De asemenea, ei vor consultati si de catre un medic endocrinolog in vederea depistarii deficitelor de crestere si vor primi medicatie gratuita.

De 3 ani daruim fericire

Campania sociala Donator de Zambete este organizata de Asociatia Clubul Isis si Asociatia United Hands Romania si este sustinuta de Isis - Spital Privat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii