Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maritimo, la aniversarea de 3 ani!

ro

30 Oct, 2014 10:42 1430 Marime text
În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Maritimo a împlinit trei ani de existenţă la malul mării. Peste 100.000 de clienţi au trecut pragul centrului comercial în cele trei zile de celebrare, un număr impresionant, care probează, dacă mai era nevoie, succesul de care se bucură Maritimo Shopping Center în Constanța. Directorul de marketing al centrului comercial, Marius Rusescu, este de părere că succesul evenimentului demonstrează relația deosebită pe care Maritimo a dezvoltat-o cu vizitatorii şi clienţii săi în cei trei ani de când oferă servicii complexe. „Avem evenimente în fiecare weekend și încercăm ca toți vizitatorii noștri să se simtă cât mai în largul lor. Evenimentul aniversar a fost unul deosebit și încercăm să-l celebrăm în fiecare an la cel mai înalt nivel. Am avut un weekend aniversar cu trei zile de activități, dar și concerte cu două dintre cele mai de succes formații de la această oră din România. În fiecare an, încercăm să avem evenimente reușite, nu neapărat la ocazii aniversare, ci cu fiecare prilej posibil. Există o constanță a vizitatorilor atât iarna, cât și vara, atât în weekend, cât și în cursul săptămânii, iar împreună cu chiriașii noștri încercăm să oferim o paletă diversificată de servicii, astfel încât constănțeanul să se simtă cât mai bine. Am pregătit și ceva special pentru Halloween și invităm constănțenii să fotografieze decorul nostru special de Halloween”, a declarat Marius Rusescu.
              Şi dacă am văzut cum arată Maritimo în tabloul evenimentelor şi manifestărilor din toate domeniile, haideţi să facem o scurtă trecere în revistă, în cifre, branduri, accesabilitate şi exclusivităţi a centrului comercial.
Cel mai mare centru comercial din orașul Constanța și din regiune găzduieşte peste 120 de spații comerciale şi este deţinătorul celui mai bun mix local de chiriași în ceea ce privește magazinele de fashion: Peek & Cloppenburg, New Look, C&A, H&M, Inditex brands (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Pull&Bear), Promod, Nissa, Triumph & Navigare, Kotton, Deichmann, Humanic, SMYK etc. În Maritimo se află cel mai mare hypermarket din orașul Constanța și din regiune - Auchan.
Nu s-a întâmplat vreodată să nu găsim loc de parcare: Maritimo Shopping Center are parcare interioară și exterioară de mari dimensiuni, gratuită, cu peste 2.400 de locuri. Din perspectiva accesabilităţii în ce priveşte transportul în comun, aveţi la dispoziţie 5 linii de autobuze, 3 linii de microbuz şi 2 linii de transport gratuit, care face legătura între centrul comercial şi oraș. Tot aici găsiţi cea mai atractivă ofertă de restaurante, fast food și cafenele din oraș - de anul acesta, Maritimo găzduieşte prima cafenea Starbucks din Constanţa! Amatorii de mişcare au la dispoziţie, din partea Maritimo, terenuri de sport exterior (fotbal şi baschet) gratuite.
Ca şi trafic de vizitatori, Maritimo se poate lăuda cu peste 7.800.000 de oameni care i-au trecut pragul în mai puţin de un an (octombrie 2013 - septembrie 2014), ceea ce înseamnă 8% creştere medie de trafic faţă de aceaşi perioadă a anului anterior. Tot în acest interval, Maritimo a organizat sau a fost partener în peste 60 de evenimente, incluzând evenimente mondene, manifestări cu specific pentru copii şi adulţi, marcând, alături de constănţeni şi turişti, cele mai importante sărbători ale anului (Ziua Copilului, Ziua Femeii, Paşte, Crăciun etc.), show-uri fashion, culinare şi auto, concerte cu artiști celebri, naţionali şi internaţionali, invitaţi de marcă, târguri și expoziții (unele în premieră naţională), concursuri auto şi sportive. Tot în perioada octombrie 2013 - septembrie 2014, la Maritimo s-au desfăşurat 7 campanii de marketing incluzând 3 loterii publicitare cu premii. În cadrul acestor loterii, peste 1.000 de vizitatori au fost desemnaţi câștigători şi premiați.
Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii