Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare Honda Civic 2012

ro

21 Mar, 2012 22:25 1300 Marime text

Sâmbătă, 24 martie 2012, AUTOCKLASS Constanţa lansează noul hatchback semnat Honda: modelul CIVIC 2012 - o maşină interesantă cu trăsături sportive specific japoneze şi tehnologie nouă cu performaţe bune. Evenimentul are loc în incinta LAKE VIEW (parter), la ora 11.

Puteţi participa la tombola organizată şi câştigaţi numeroase premii marca Honda, carduri de fidelitate Autoklass şi Lake View cu reduceri semnificative, precum şi ocazia de a trăi experienţa la volanul Honda Civic.

Honda Civic 2012 este al 9-lea model din gama lansată în 1972. Civic a fost primul autovehicul din lume care a îndeplinit prevederile US Clean Air Act, situându-se pe cea mai înaltă poziţie, timp de patru ani la rând, în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la adresa de mail r_neptun@yahoo.com sau la numerele de telefon 0732 900 106 sau 0730 935 516.

AUTOKLASS,

Honda civic

Noul Civic se distinge prin designul exterior, aerodinamic si futurist, dar in acelasi timp, practic. Eforturile echipei de designeri Honda s-au concentrat in jurul performantei aerodinamicii autovehiculului care asigura o mai mare stabilitate la deplasarea cu viteze mari si imbunatateste consumul de combustibil, dar si performantele dinamice. Designul caroseriei se distinge prin partea frontala, mai joasa si mai lata si prin bara de protectie sculptata.

Si la nivelul designului interior, expertii Honda s-au orientat catre cresterea sigurantei si a eficientei, dar si a crearii unui habitaclu practic, spatios.

Noul Civic este disponibil in trei motorizari: versiunea 1.4 litri i-VTEC benzina, versiunea 1.8 litri i-VTEC benzina si versiunea 2.2 litri i-DTEC diesel. Toate motorizarile sunt echipate cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte, ECO Assist si Idle Stop. De asemenea, sunt echipate cu sistemul Hill Start Assist. Propulsorul de 1.8 litri poate fi echipat cu o transmisie automata in 5 trepte, creata special pentru acesta.

Pentru a imbunatati consumul de combustibil, motoarele au fost proiectate sa reduca pierderile interne prin optimizarea debitului de ulei si reducerea frecarii. Honda Civic dispune, in premiera la un autovehicul non-hibrid Honda, de programul Eco Assist, ce optimizeaza consumul de combustibil prin managementul motorului si al instalatiei de climatizare. In acest mod se reduc si emisiile de CO2. In plus modelul diesel dispune si de sistemul Auto Shutter Grille.

Inovatiile in domeniul sigurantei includ o structura a habitaclului cu distribuirea optima a maselor, un panou pentru hayon din rasina si o noua bara de protectie din aluminiu. Civic 2012 devine cel mai sigur model de pana acum. Recent a obtinut maxim de stele (5) la testele de coliziune EuroNCAP si premiul NCAP Advanced pentru tehnologia CMBS.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii