Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LaDoiPași - prima rețea de magazine de proximitate prezentă în fiecare județ din România Rețeaua numără peste 700 de magazine operaționale

ro

05 Mar, 2014 12:54 1092 Marime text
Bucureşti, martie 2014: LaDoiPași, programul de franciză dezvoltat de către METRO Cash&Carry România, devine cea mai mare rețea de magazine de proximitate din țară, fiind reprezentată în fiecare județ din România. La doi ani de la lansarea pe piață, peste 700 de comercianți au adoptat modelul de business LaDoiPași.
 
În topul județelor cu cel mai mare număr de magazine LaDoiPași se numără: Constanța, cu 47 de magazine operaționale; Brașov, cu 42 de magazine deschise; București și Iași, cu câte 37 de magazine. Recent, Sălaj a devenit cel de-al 41-lea județ în care este reprezentată rețeaua LaDoiPași, cu primul magazin deschis în decembrie 2013.
 
„Încă de la lansarea sa, programul LaDoiPași și-a propuns să îi susțină pe micii comercianți în dezvoltarea propriilor afaceri. Experții METRO Cash&Carry România oferă consultanță proprietarilor dornici să fie parteneri în rețea, păstrându-le independeța administrativă și financiară, iar aprecierile pozitive din partea clienților magazinelor LaDoiPași reprezintă o confirmare a rezultatelor acestor eforturi. Ne propunem să dezvoltăm în continuare întregul program și să facem tot ceea ce este necesar pentru a răspunde eficient nevoilor de afaceri ale clienților noștri”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash&Carry România.
 
Rețeaua LaDoiPaşi le oferă micilor comercianţi tradiţionali şansa de a beneficia de numeroase avantaje care să îi ajute în creşterea competitivităţii pe piaţă. METRO România oferă proprietarilor magazinelor LaDoiPaşi consultanţă în diverse domenii cu impact major asupra dezvoltării afacerii lor, precum: cursuri de instruire, consultanţă pe toată perioada desfăşurării parteneriatului şi asistenţă în programele de marketing. În plus, METRO Cash&Carry România publică în mod regulat broşuri publicitare şi promovează selectiv produsele proaspete şi ultra proaspete, precum şi produsele marcă proprie, care aduc un plus în diferenţierea acestor magazine în piaţă şi în preferinţele consumatorilor finali.
 
 METRO Cash & Carry este reprezentată în 29 ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 120.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 31 miliarde € în anul financiar 2012/2013 (pro forma). METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În anul financiar 2012/2013, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 66 miliarde € (pro forma). Compania numără aproximativ 265.000 de angajaţi şi operează aproximativ 2.200 de locaţii în 32 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: Metro/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu ridicata cu auto-servire, hypermarket-urile Real, Media Markt şi Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa şi magazinele universale Galeria Kaufhof. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără 32 de magazine în 24 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi Piteşti şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Piteşti, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro si www.la-doi-pasi.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii