Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:13 17 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DAAS România deschide showroom de echipamente HoReCa și frigorifice în București

ro

20 Feb, 2012 18:44 1044 Marime text

București, 20 februarie 2012

DAAS România, furnizor de servicii și echipamente complete pentru industriile Horeca și Retail alimentar se mută într-un sediu nou în București, unde deschide al doilea showroom din țară.

Noul sediu din București, unde compania desfășoară activități de vânzări și service, se află în sectorul 1, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 98A, cu intrare din Bulevardul Nicolae Titulescu.

"Estimăm valoarea investiției în sediul și showroomul din București la 150.000 de euro.

De asemenea, pentru anul acesta mai avem planificată construcția sediului central din Ploiești care se ridică la 1,6 - 2 milioane de euro, construcție cu care ne aflăm în faza PUZ", declară Daniel Mocanu, directorul general DAAS.

Primul magazin DAAS, de prezentare cu vânzare, a fost deschis în primăvara anului 2009, la Constanța.

Compania are în prezent cinci puncte de lucru: Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Iaşi şi reprezentanţi de vânzări şi service în Craiova, Timișoara, Braşov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare.

Potrivit rezultatelor financiare, înregistrate la sfârșitul anului trecut, DAAS ocupă poziția 1 pe piața echipamentelor frigorifice pentru hipermarket și supermarket, după o majorare a cotei de piață cu 3,3%. Totodată, compania și-a majorat cifra de afaceri cu 40% în 2011, ajungând la 20,8 milioane de euro, față de 14,8 milioane de euro în 2010. Ținta companiei pentru 2012 este de 25 de milioane de Euro.

Despre DAAS România. Compania a fost fondată în anul 1993, având ca obiect principal de activitate importul şi distribuţia de echipamente şi mobilier pentru industriile horeca şi retail alimentar, precum şi asigurarea serviciilor de întreţinere post-vânzare. DAAS România a devenit, în cei peste 18 ani de activitate, lider pe piața echipamentelor frigorifice pentru hipermarket și supermarket. Totodată, compania numără în portofoliu cele mai multe realizări de proiecte la cheie pentru hotelurile de patru şi cinci stele.

Ti-a placut articolul?

Comentarii