Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:46 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România lansează serviciul de plată online

ro

11 Apr, 2012 21:43 786 Marime text

Bucureşti, 11 aprilie 2012

COSMOTE România introduce serviciul de plată online, o modalitate mai simplă şi mai rapidă de a plăti factura lunară sau de a reîncărca o cartelă SIM preplătită. Serviciul de plată online poate fi accesat foarte uşor prin accesarea/crearea unui cont WebCare.

Noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii COSMOTE, atât utilizatori de cartelă preplătită cât şi abonaţi (persoane fizice sau juridice). Clienţii trebuie doar să îşi acceseze contul WebCare la adresa https://webcare.cosmote.ro şi să plătească factura lunară sau să reîncarce o cartelă preplătită.

Serviciul de plată online a facturii permite tranzacţii de maxim 5.000 RON şi oferă posibilitatea de a plăti factura curentă sau în avans. Utilizatorii pot alege să plătească factura şi pentru un alt abonat COSMOTE.

Un client COSMOTE poate reîncărca un cont preplătit cu o valoare de minim 5 euro până la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzacţie.

Mai mult, prin intermediul contului WebCare, utilizatorii au posibilitatea de a activa serviciul Connect Secure sau opţiunile Connect Mobile.

Clienţii COSMOTE care au un cont WebCare pot să îşi activeze şi serviciul gratuit de factură electronică, e-Bill, înlocuind factura tipărită cu cea în format electronic. În plus, orice client poate accesa online în mod gratuit şi factura detaliată a convorbirilor sale. Optând pentru factura electronică, fiecare client poate contribui la un mediu mai sănătos, reducând consumul de hârtie şi salvând copaci. Factura electronică are aceeaşi valoare fiscală ca o factură tipărită datorită semnăturii electronice încorporate şi a mărcii temporale DigiSign, furnizor de servicii de certificare acreditat, şi a codului de bare care furnizează aceeaşi informaţie ca o factură tipărită.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,5 milioane de clienţi la 31 decembrie 2011. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.5 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii