Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:26 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE, primul operator din România cu certificare pentru Sistem Integrat de Management - Calitate, Mediu, Securitate şi Sănătate în Muncă

ro

16 Oct, 2012 20:49 989 Marime text

Bucureşti, 15 octombrie 2012

COSMOTE România a devenit primul operator de telefonie mobilă care deţine o triplă certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management - Calitate, Mediu, Securitate şi Sănătate în Muncă - emisă de TUV Hellas, corpul de certificare şi inspecţie, subsidiară a grupului german TÜV NORD. Compania este onorată să facă acest anunţ, ca rezultat al tuturor eforturilor echipei de a dezvolta şi implementa acest sistem. Toate cele trei certificări, ce demonstrează conformitatea cu ISO 9001 pentru Calitate, ISO 14001 pentru Mediu şi OHSAS 18001 pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, au fost emise în urma unui audit efectuat de TUV Hellas (TUV Nord) între 25 - 29 iunie 2012.

Obiectivul COSMOTE România este Excelenţa în Afaceri, iar această triplă certificare este un moment-cheie în evoluţia organizaţiei, care demonstrează capacitatea companiei de a oferi servicii de înaltă calitate în baza unor procese şi proceduri clare şi eficiente. Mai mult, tripla certificare arată angajamentul COSMOTE România de a furniza excelenţă tuturor clienţilor, partenerilor de afaceri şi angajaţilor. Acestea nu sunt primele certificate obţinute de COSMOTE România, compania începând în 2010 cu certificarea pentru Sistemul de Management al Calităţii (ISO 9001).

"Obţinerea acestei triple certificări reprezintă răsplata eforturilor depuse de echipa noastră pentru a implementa politicile, procesele şi procedurile interne în conformitate cu standardele de referinţă şi cu cerinţele Grupului COSMOTE legate de cele trei direcţii: calitate, mediu, securitate şi sănătate în muncă. Astfel, aceste trei certificări ne recomandă ca fiind un partener de încredere, atât pentru angajaţi, cât şi pentru consumatori. Ele ne stimulează şi ne încurajează să ne menţinem evoluţia pozitivă şi grija permanentă de a construi fundamente solide pentru afacerea noastră", a declarat domnul Spyridon Spyropoulos, Chief Operations Officer COSMOTE România.

COSMOTE România a implementat, începând cu 2008, un model de proces în conformitate cu cel al Grupului COSMOTE, bazat pe versiunea 8 a eTOM (Enhanced Telecom Operational Map), care permite integrarea cu uşurinţă a celor trei Sisteme de Management. Tripla certificare obţinută de COSMOTE are o perioadă de valabilitate de trei ani.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 iunie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii