Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:28 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE lansează ZTE Grand X In, primul smartphone cu procesor Intel din România

ro

15 Jan, 2013 20:00 577 Marime text

 

Bucureşti, 16 ianuarie 2013

Tot mai multe persoane optează pentru un smartphone în locul unui telefon mobil obişnuit, din nevoia de a fi la curent cu cele mai recente ştiri, utilizarea internetului mobil crescând atât în zona de business, cât şi în viaţa personală. Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, COSMOTE România îşi îmbogăţeşte portofoliul cu un nou terminal.

Disponibil exclusiv în magazinele COSMOTE şi Germanos, noul smartphone ZTE Grand X In este potrivit atât pentru afaceri, cât şi pentru divertisment, şi este primul smartphone cu procesor Intel disponibil comercial în România. ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel® AtomTM cu până la 1,6 Ghz, oferind posibilitatea unei navigări rapide pe internet, un timp de răspuns impresionant pentru aplicaţii şi multi-tasking. Terminalul are 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu 3264 x 2448 pixeli, caracteristici în mod cert valoroase pentru orice utilizator.

"Oferim constant clienţilor noştri tehnologie şi terminale de ultimă oră, acoperind toate nevoile de comunicare şi preferinţe în materie de design. Smarthphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în reţeaua noastră de magazine", a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România.

"Este o plăcere să anunţăm primul smartphone cu Intel disponibil comercial în România, noul ZTE Grand X In, de astăzi la COSMOTE. Graţie procesorului avansat, este companionul ideal în mişcare, permiţând utilizatorilor să navigheze rapid pe internet, acces instant la aplicaţii şi multi-tasking rapid, pentru a putea profita la maxim de lucrurile care le fac plăcere", a spus Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel România.

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540x960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD, având posibilitatea să surprindă orice moment special, precum şi să vizioneze videoclipurile sau filmele preferate din mers. Pentru a completa această experienţă, terminalul are Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru o utilizare foarte rapidă.

ZTE Grand X In permite viteze de download până la 21.6 Mbps în HSDPA şi de până la 5.76Mbps în HSUPA. Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul COSMOTE Smart XL+. Pentru doar 31 de euro/lună, clienţii au la dispoziţie 300 de minute naţionale/internaţionale Zona 1, 2.000 de minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil şi fără conectare, la 999 lei (TVA inclus).

Mai multe detalii disponibile pe www.cosmote.ro

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 septembrie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii