Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații GSK România din Constanța, voluntari pentru copiii din familii defavorizate

ro

20 Jul, 2012 01:12 2404 Marime text
fundatia_fair_play_constanta_resize.jpgAngajaţii GSK din România şi din toată lumea îşi dedică o zi lucrătoare pe an acţiunilor de voluntariat, în cadrul „GSK Orange Day", eveniment aflat la a patra ediţie;

 În 2012, numărul beneficiarilor „GSK Orange Day" desfășurat în România a crescut cu 250% față de anul trecut;

 Mai mult de jumătate dintre angajații GSK România s-au implicat anul acesta în 31 de acțiuni de voluntariat desfășurate în 18 localități din 15 județe.

Angajații GlaxoSmithKline (GSK) România și GlaxoSmithKline Consumer Healthcare România din Constanța au participat, în perioada 21 iunie - 6 iulie, la evenimentul anul de voluntariat al companiei, GSK Orange Day. Anul acesta, în cadrul ediției a patra a "GSK Orange Day", angajații din Constanța au desfășurat activități de voluntariat în sprijinul copiilor din familiile dezorganizate de la Fundația Fair Play.

Noua abordare a "GSK Orange Day" de anul acesta a permis angajaţilor să se implice direct în comunitățile din care fac parte. De asemenea, aceștia au avut ocazia să aleagă cauze în care cred și să desfășoare activități care să facă diferența în viața oamenilor.

Astfel, voluntarii GSK și-au petrecut ziua dedicata "GSK Orange Day" încercând să le ofere copiilor din familiile defavorizate de la Fundația Fair Play o zi de vacanță adevărată, așa cum merită toți copiii de vârsta lor. Angajații le-au organizat micuților o petrecere cu clovni, pictură pe față, muzică și dans, petrecere binemeritată după cursul de igienă orală și corporală la care au participat. La finalul zilei, copiii au primit și cadouri - dulciuri și produse de igienă orală, alături de promisiunea voluntarilor că se vor întoarce să petreacă și alte zile la Fundația Fair Play.

Cu ocazia "GSK Orange Day" 2012, aproape 300 dintre angajații GSK au luat parte la acțiuni de voluntariat în 18 localități din județele Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Dolj, Constanţa, Iaşi, Argeș, Prahova, Timiș, Vâlcea, Mureş, Ilfov, Brăila, Alba și din București. În total, prin activitățile derulate în cadrul ediției a patra a evenimentului anual de voluntariat al companiei, angajații GSK au reușit să aștearnă zâmbete pe chipurile a 1400 de copii din toată țara.

"Prin intermediul GSK Orange Day, evenimentul nostru anual dedicat voluntariatului, reușim de la o ediție la alta să ajungem la tot mai mulți oameni care au nevoie de sprijin. Suntem foarte bucuroși că anul acesta am reușit să creștem numărul de persoane care au primit ajutorul nostru cu 250% față de anul trecut. De asemenea, numărul colegilor care s-au implicat în acțiunile de voluntariat crește în fiecare an, ceea ce dovedește încă o dată că implicarea socială face parte din ADN-ul companiei", spune Andreia Cucu, PR&Comunication Manager GSK România.

Peste jumatate dintre angajații GSK România au participat anul acesta la "GSK Orange Day", susținând astfel eforturile companiei de a contribui la soluționarea celor mai grave cauze ale comunităților locale.

Despre GSK Orange Day

Evenimentul de voluntariat GSK Orange Day a fost introdus la nivel global și în România în 2009 pentru a oferi angajaților companiei oportunitatea de a dedica o zi de lucru plătită de companie unor acțiuni de voluntariat în sprijinul comunităților defavorizate. În cadrul ediției anterioare, angajații GSK România au desfășurat de Orange Day acțiuni în 23 de centre educaţionale şi gradiniţe din întreaga ţară, ajutând copiii din familii defavorizate care nu au avut șansa să frecventeze grădinița să se pregătească pentru a merge la școală

GlaxoSmithKline - una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al cărei portofoliu are la bază o substanţială activitate de cercetare şi dezvoltare. GlaxoSmithKline se dedică imbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor, ajutându-i să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii