Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:32 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparaţii la calea ferată ce leagă Feteşti de Ciulniţa. Cine se va ocupa de lucrări (document)

ro

17 Sep, 2019 00:00 1529 Marime text

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru reparaţii la TN de la km 111+177 între staţiile Feteşti şi Ciulniţa (proiectare şi execuţie). Contractul a fost atribuit în data de 12 septembrie 2019, având o valoare totală de 1.232.430 de lei. Obiectul contractului constă în proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul „Reparaţii la TN de la km 111+177 între staţiile Feteşti - Ciulniţa”, conform specificaţiilor din caietul de sarcini, pentru readucerea acestuia în parametrii instrucţionali şi restabilirea condiţiilor normale de siguranţa circulaţiei.

Proiectantul va obţine în numele entităţii contractante avizele şi acordurile necesare obţinerii autorizaţiei de construire. Lucrările vor fi executate după avizarea planului de management al traficului feroviar şi auto şi obţinerea tuturor avizelor şi a autorizaţiei de construire.

Ce lucrări vor fi efectuate


Execuţia lucrărilor se va face în închideri de linie. Vor fi cuprinse următoarele operaţii:
- amenajarea trecerii la nivel cu dale elastice;
- reabilitarea infrastructurii şi suprastructurii;
- protejarea cablurilor din zona trecerii la nivel;
- realizarea unui sistem de drenuri pentru asigurarea scurgerii apelor;
- realizarea continuităţii căii fără joante prin sudarea cap la cap a şinelor prin procedeul aluminotermic;
- realizarea niveletei căii;
- montarea de parapete conform normelor europene;
- realizarea semnalizării trecerii la nivel.

Durata de execuţie este de maximum 2,5 luni (75 zile), după cum urmează:
- 30 zile pentru prestarea serviciului de proiectare, de la data emiterii ordinului de începere a serviciului;

- 45 zile pentru execuţia lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Duratele exclud perioada aferentă analizării, verificării şi avizării proiectului, a obţinerii autorizaţiei de construire. Pe parcursul derulării contractului, durata poate fi modificată în funcţie de alocaţia bugetară de la acea dată. Firma care a obţinut contractul este Europan Prod SA.

Despre societatea câștigătoare  


Firma Europan Prod SA a fost înregistrată în anul 1995, în Pitești, județul Argeș. Conform Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 1.740.000 lei, integral vărsat, compus din 11.600 de acțiuni, fiecare în valoare de 150 lei. Acționarii societății sunt Gheorghe Molete, Brîndușa C. Molete, Mirel Molete, Gheorghe Molete și Ion Molete. Ion Molete este, de asemenea, și administratorul firmei. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este „lucrări de construcție a căilor ferate de suprafață și subterane”.  

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.

În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii