Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța, licitație pentru forarea în carierele din județ

ro

20 Dec, 2022 14:33 1782 Marime text
  • Licitația va avea loc la data de 19 ianuarie 2023, contractul are o valoare estimată de 4.145.000 lei, echivalentul a 829.000 euro și o durată de 12 luni.
  • Atribuirea se va face în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța, licitează serviciile de forare și derocare la carierele Cheia, Șipote, Dumbrăveni și Galița.
 
Licitația va avea loc la data de 19 ianuarie 2023, contractul are o valoare estimată de 4.145.000 lei, echivalentul a 829.000 euro și o durată de 12 luni.
 
Informațiile privind licitația au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea se va face în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Regia Județeană de Drumuri și Poduri Constanța are în proprietate carierele de piatră Cheia, Șipote, Dumbrăveni și Galița iar, cantitatea care face obiectul acestui contract este de 500.000 mc.
 
Ofertele pentru licitație pot fi depuse până la data de 19 ianuarie 2023, ora 15.00, tot atunci urmând să aibă loc și deschiderea lor, în SEAP.
 
Precizăm persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante care aprobă și semnează documentele în legătură cu procedura de atribuire sunt: Razvan – Gabriel ZAGON – Director General; Dorel SAUCIUC - Presedinte CA; Adrian LABES - Administrator provizoriu CA; Adrian GORCEA - Administrator provizoriu CA; Sorin Lucian IONESCU - Administrator provizoriu CA; Constantin NICOLAE – Director General Adjunct/ Administrator provizoriu CA; Lucian POSERBA - Director Executiv Tehnic; Monica Mirela PETCU – Director Executiv Economic; Daniel - Jean SLAV – Director Executiv Implementare Proiecte; Anamaria Jenica GISBERTO – Responsabil Viza CFP; Cristina-Mirela CUCU – Responsabil Viza Legalitate; George Nicolae EFTIMIE – Sef Serviciu Achizitii si Atragere Investitii/ Presedinte Comisie cu drept de vot; Viorel BUZEA - Membru Comisie evaluare, Mihai GHENEA - Membru Comisie evaluare; Loredana LAMBRU - Membru Comisie evaluare; Gabriel Florin ISPAS - Membru de rezerva, Luminita BURCEA - Membru de rezerva.
 
Despre RAJDP Constanța
 
Registrul Comerțului, consultat la zi, arată că Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a fost înființată în 1991 și are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei, nr. 15, activitatea principală fiind reprezentată de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Președintele Consiliului de Administrație este Cătălin Ciupercă, iar din CA mai fac parte Adrian Gorcea, Sorin Lucian Ionescu, Dorel Sauciuc și Adrian Labeș, director general fiind Aurelian Acsinte, iar director general adjunct fiind Gabriel Răzvan Zagon.
 
În 2021, regia a declarat 298 de angajați, profit 6.468.305 lei și cifra de afaceri a fost 49.817.251 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii