Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Babadag, se fac pași în direcția construirii unei autobaze, a unei parcări și a unor centre de închiriere de biciclete (DOCUMENT)

ro

21 Dec, 2022 13:14 2502 Marime text

 
  • Contractul are data 12 decembrie a.c., valoarea - 145.938 lei, iar ofertant câștigător este SC AMCO Project & Design SRL.
 
Orașul Babadag, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție servicii pentru realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, inclusiv întocmire documentații în vederea obținerii avizelor, acordurilor, autorizațiilor - construcții civile“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 12 decembrie a.c., valoarea - 145.938 lei, iar ofertant câștigător este SC AMCO Project & Design SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectivul de investiții este „Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a orașului Babadag”: OB1 - Construire autobază pentru mijloace de transport public și parcare pentru autovehicule în regim park & ride; OB5 - Construire centre de închiriere și depozitare biciclete; -  mySMIS 133537.

Potrivit devizului general realizat în cadrul SF., valoarea estimată totală proiectare pentru obiectivul investiții este de 190.938,00 lei fără TVA, formată din:

Cap.3.5.4. - Valoare estimate - Documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor / acordurilor / autorizațiilor: 14.202,00 lei fără TVA;
Cap. 3.5.6. - Valoarea estimată - Proiect tehnic și detalii de execuție: 176.736,00 lei fără TVA.
 
Despre AMCO Project & Design SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 21 decembrie a.c., societatea AMCO Project & Design SRL a fost înființată în anul 2019, are adresa la Horodnic de Sus, în județul Suceava, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 AMCO Project & Design SRL a avut o cifră de afaceri de 1.593.111 lei, un profit net de 1.126.471 lei și un angajat. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 395.154 lei, un profit net de 262.974 lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă Adrian – Nelu Moldovan (cu 50%) și Ovidiu – Constantin Coca (cu 50%). Cei doi îndeplinesc și calitatea de administrator.
 
Adrian - Nelu Moldovan nu mai apare într-o altă firmă.
 
Ovidiu – Constantin Coca mai apare în Coca Construct & Design SRL Suceava (în funcțiune) – asociat unic (100%), administrator și în Coca N. Ovidiu – Constantin Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate) – persoană fizică autorizată.
 
Confidas informează și că firma AMCO Project & Design SRL a încheiat 102 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 6.222.086,40 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Orașul Babadag, mai figurând Primăria comunei Dorna Candrenilor, Primăria Bosanci, Primăria Comunei Calanfidești, Comuna Drăgușeni, Comuna Gălănești, Comuna Horodnic de Sus, Comuna Iaslovăț, Comuna Ilva Mică, Comuna Ipotești, Comuna Marginea, Primăria Comunei Slatina, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, Municipiul Dorohoi, Municipiul Fălticeni, Municipiul Sfântu Gheorghe, Orașul Salcea și Orașul Vicovu de Sus.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Iată cine se va ocupa de proiectarea drumului de supraveghere Port Constanța - zona Midia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii