Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat un contract cu o firmă din Iași. Despre ce e vorba (DOCUMENT)

ro

14 Dec, 2021 15:18 2762 Marime text


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de dispecerat operațional pentru monitorizare și control centrale termice - proiectare și execuție.
 
Contractul a fost atribuit pe 8 decembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 14 decembrie.

În momentul actual centralele termice din Portul Vechi, Portul Nou Constanța și Portul Sud Agigea nu sunt controlate de niciun fel prin intermediul vreunui protocol de management de la distanță. Noile centrale termice puse în funcțiune sunt compatibile cu sistemul DCS ce se dorește să fie implementat.

Principalele funcții ale acestui sistem sunt:
  • vizualizarea grafică a sistemelor și instalațiilor monitorizate;
  • monitorizarea parametrilor de funcționare;
  • emiterea comenzilor de funcționare de la distanță
  • înregistrarea evenimentelor;
  • managementul alarmelor;
  • monitorizarea întregilor sisteme24/24;
  • stocareadatelor,realizarea rapoartelor, urmărirea operațiilor de întreținere, etc.
Toate aceste funcții au drept scop optimizarea funcționării și conducerii operative a sistemelor în ansamblul lor atât în cadrul locațiilor descrise în caietul de sarcini (9 centrale termice), de la dispeceratul termic care se va implementa, în paralel la sediul clădire Bursa Veche - Port Constanța, prin furnizarea rapidă și detaliată a datelor primare sau prelucrate, oferind imagini de ansamblu, sugestii operative și interpretări detaliate ale situației reale asupra instalațiilor urmărite.

Sistemul propus vă fi configurat pentru 50 locații/centrale termice, iar racordarea propriu-zisă a centralelor termice vă ține cont de programul etapizat/anual de modernizare a centralelor termice existente al CN APM SA Constanța
 
Entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în a 5-a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 8.
 
Lot Neatribuit:
Titlu: Lotul 1: Interconetarea pe fibră optică între centralele termice și dispecerat;
Dată anulare: 03-09-2021
Motivul anulării: Abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, Lotul 1 al prezentei proceduri a fost anulat în confomitate cu prevederile art. 225 alin 1 lit c) al HG 394/2016

Valoarea totală a contractului este de 248.027,77 lei, iar societatea câștigătoare este BlueNote Communications.
 
Despre societatea comercială câștigătoare

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Iași, strada Stejar.

Acționari sunt Mareş Arian, HETONG TECHNOLOGY SRL, Caunic Mariana și Floroiu Ilinca.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
Compania nu a raportat datorii la ANAF.

Firna are un dosar în instanță.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 5.923.894 lei, profit 11.284 lei și un număr mediu de 23 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4.947.042 lei, profit 11.853 lei și un număr mediu de 24 salariați,
 
Compania BLUENOTE COMMUNICATIONS SA a încheiat 342 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.503.392,97 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii