Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunităţi de afaceri din domeniul tehnologiilor curate de pe piaţa indiană prin Centrului European pentru Afaceri şi Tehnologie (EBTC)

ro

24 Oct, 2012 23:55 1292 Marime text

Camera de Comerţ şi Industrie a României - Camera Naţională organizează seminarul de informare Rolul Centrului European pentru Afaceri şi Tehnologie (EBTC) şi oportunităţile de afaceri din domeniul tehnologiilor curate de pe piaţa indiană în data de 25 octombrie 2012, începând cu ora 10.00, la sediul Palatului Camerei de Comerţ Naţionale, din Bd. Octavian Goga, nr. 2, tronson III, intrarea E, sala Transilvania, etaj 6. Seminarul are drept scop promovarea activităţii EBTC şi atragerea de companii participante la o suită de târguri pe probleme de mediu, biotech, energie şi transporturi, ce se vor desfăşura în India, în perioada următoare. Evenimentul va consta în prezentări ale climatului economic şi comercial din India şi a serviciilor EBTC, iar oamenii de afaceri prezenţi vor primi lista completă a manifestărilor expoziţionale organizate de EBTC India şi detalii despre modalităţile de înscriere. Participarea la seminar este gratuită. La final, participanţii vor fi invitaţi la un prânz de networking.
EBTC India, cu sediul la New Delhi, a fost creat în 2008, cu scopul de a facilita şi sprijini mediul de afaceri european din domeniul tehnologiilor curate (cleantech), interesat de explorarea oportunităţilor de pe piaţa indiană şi/sau cooperarea tehnologică.
Pentru informaţii suplimentare accesaţi:

http://www.ccir.ro/evenimente/evenimente-organizate-de-ccir/view/rolul-centrului-european-pentru-afaceri-si-tehnologie-ebtc-si-oportunitatile-de-afaceri-din-domeniul-tehnologiilor-curate-de-pe-piata-indiana

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii