Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curs Negociere – Obţine avantajele dorite prin negociere constructivă

ro

03 Nov, 2014 13:49 2223 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează în data de 11 noiembrie 2014,  între orele 10:30 – 18:30, la sediul CCINA Constanţa, cursul:

Negociere – Obţine avantajele dorite prin negociere constructivă

În viaţa economică modernă, abilitatea de negociere a devenit o competenţa cheie şi,îin acelaşi timp, cotidiană pentru executivi, manageri şi salariaţi în toate domeniile de activitate. Fie că negociem cu clienţii şi cu furnizorii nostri sau cu superiorii, cu colegii şi cu subordonaţii nostri, cu autorităţile statului, cu membrii familiei, cu prieteni şi persoane străine sau chiar cu noi înşine, zi de zi ne confruntăm cu numeroase situaţii în care ne dorim să obţnem cât mai mult de la partenerii nostri de negociere. Performanţele noastre sunt în mare parte rezultatul unui mecanism complex de negocieri constructive pe care îl derulam zilnic la nivel raţional si emoţional.
Învăţaţi la acest curs ce înseamna de fapt negocierea, care sunt principiile care guvernează negocierea, ce tipuri de negociere există, cum să vă pregătiţi pentru o negociere de succes, care sunt elementele şi etapele unei negocieri, ce strategii şi tactici de negociere să utilizaţi pentru a obţine rezultatele dorite, care sunt stilurile de negociere cărora trebuie să le faceţi faţa, care este rolul comunicării în negociere şi cum să gestionaţi situaţiile dificile. În felul acesta veţi putea obţine rezultate de excepţie în negocierile pe care le desfăsuraţi la nivel interpersonal sau organizaţional.

Teme abordate:

- Ce este negocierea?
- Elementele negocierii
- Principii fundamentale ale negocierii
- Tipuri de negociere
- Stiluri de negociere
- Etapele negocierii
- Strategii şi tactici de negociere
- Abilităţi comunicaţionale în negociere
- Cele 6 reguli ale influenţei
- Cum gestionaţi situaţiile dificile
- Soluţii individuale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii