Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Portilor Deschise - Primul eveniment de business networking organizat cu succes la Camera de Comert si Industrie a Romaniei 18 Martie 2015

ro

18 Mar, 2015 12:28 2947 Marime text
Bucuresti, 17 martie 2015: Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, in premiera, in data de 17 martie 2015, "Ziua Portilor Deschise", un eveniment de business networking menit sa genereze noi oportunitati si idei de afaceri pentru participanti.

In deschiderea evenimentului, Presedintele CCIR, domnul Mihai Daraban a subliniat rolul pe care il are Camera de Comert si Industrie in orice societate civilizata, acela de a asigura pentru companii un parteneriat real in orice actiune menita sa ridice standardul mediului de afaceri.

"Trebuie cu totii sa privim acest sistem cameral ca un vehicul care ne poate ajuta sa promovam mediul de afaceri atat in tara, cat si in strainatate, pentru ca are aceste atributii de mai bine de 400 de ani de la infiintarea primei camere de comert din lume", a adaugat domnul Mihai Daraban.

"O camera de comert deschisa, o camera de comert a dialogului, o camera de comert ce si-a deschis portile pentru mediul de business" aceasta este imaginea cu care au plecat participantii de la evenimentul "Ziua Portilor Deschise", impreuna cu numeroase contacte, idei de afaceri de succes, vouchere de reduceri pentru servicii corporate si premii surpriza.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 150 de participanti din domenii precum: publicitate si relatii publice, organizare evenimente, training si consultanta, multinationale, mediul diplomatic acreditat la Bucuresti, asociatii si fundatii.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) are o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente business, prin intermediul Centrului de Afaceri si Conferinte, CCIR Business Center, gazduind anual peste 300 de evenimente de amploare.

CCIR este o organizatie de utilitate publica, reprezentativa atat la nivel national, cat si international, abilitata prin lege si beneficiind de know-how si expertiza in toate domeniile economice cu scopul de a promova interesele mediului de afaceri in dialogul cu autoritatile publice si cu partenerii externi.

CCIR ofera partenerilor sai solutii pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor, dezvoltand o baza de date unica de informatii de afaceri ce contine peste 100.000 de companii, impreuna cu servicii de asistenta si consultanta in accesarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana si guvernamentala, organizare evenimente si targuri de prestigiu la nivel national si international.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii