Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatii ACN raman o prioritate pentru Ovidiu Cupsa 16.12.2008

ro

16 Dec, 2008 21:22 1550 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la CN Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa

Patronatul CN „Administratia Canalelor Navigabile" si Sindicatul Unit Dunare Marea Neagra au decis sa acorde in acest an, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, prime in valoare de 750 lei pentru salariatii companiei. De asemenea, pentru a avea o vacanta mai lunga, angajatii se vor bucura de 6 zile libere, pe care le vor recupera ulterior.

Sindicatul Unit Dunare Marea Neagra, si Patronatul - Consiliul de Administratie al Companiei, reprezentat prin domnul Director General Ovidiu Sorin Cupsa, au convenit ca in acest an sa continue traditia primelor de Craciun. Astfel, fiecare angajat va primi 750 lei net, iar angajatii cu copii vor mai primi 50 lei pentru fiecare copil. La sfarsitul saptamanii viitoare, toti copiii angajatilor sunt asteptati la sediul ACN cu ocazia serbarii Pomului de Craciun, unde vor asista la sosirea Mosului. Acesta va veni cu cadouri si cu un program artistic.

Domnul Ovidiu Cupsa, Director General al CN „ACN" SA Constanta: „Stim cat de importante sunt sarbatorile pentru angajatii nostri, motiv pentru care am decis sa continuam traditia primelor de Craciun. Nu in ultimul rand, cateva zile libere sunt oricand binevenite pentru salariati. In acest fel ii vom motiva sa acorde aceeasi seriozitate fata de activitatea companiei si in 2009".

Aceste masuri se inscriu in programul de ameliorare a conditiilor de lucru oferite angajatilor si in acelasi timp continua buna colaborare intre Sindicat si Patronat in cadrul CN ACN.

Referitor tot la perioada sarbatorilor de iarna, domnul Ovidiu Cupsa a declarat ca in cadrul CN ACN se va asigura un serviciu de permanenta la departamentele trafic pe canale navigabile, administrativ si paza. Totodata, unul dintre directorii adjuncti ai companiei se va ocupa de problemele care pot aparea in aceasta perioada.

Adrian PÎNDICI,  

Purtator de cuvant - CN „ACN" SA Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii