CN APM SA Constanța vizează reabilitatea conductei DN 400, zona Poarta 6 - Stație Oxigen. Peste un milion de lei, valoarea totală estimată (DOCUMENT)
CN APM SA Constanța vizează reabilitatea conductei DN 400, zona Poarta 6 - Stație Oxigen. Peste un milion de
28 Apr, 2025 17:00
ZIUA de Constanta
233
Marime text


- Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 mai 2025.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a inițiat printr-un anunț de participare simplificat, achiziția serviciilor „PT + EXECUȚIE - Reabilitare conductă DN 400 zona Poarta 6 Stație de Oxigen“.
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, entitatea contractantă vizează contractarea lucrărilor pentru acest proiect proiect, cu respectarea cerințelor și a condițiilor stabilite în Caietul sarcini nr. 9446/05.03.2025, în vederea realizării strategiei de modernizare a sistemului de alimentare cu apă potabilă în Portul Constanța, prin reducerea pierderilor de apă.
Valoarea totală estimată e de 1.176.044 lei fără TVA (Valoarea estimată proiectare - 85.000 lei fără TVA și Valoarea estimată execuție lucrări - 1.091.044 lei fără TVA).
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 mai 2025, ora 15.00, atunci când se deschid ofertele, în SEAP.
Oferta trebuie să fie valabilă până la 16 noiembrie 2025.
Durata e de șase luni (servicii de proiectare: o lună de la ordinul de începere, iar pentru execuția lucrărilor: cinci luni de la ordinul de începere).
Locul de executare este Portul Constanța.
„Conducta magistrală de apă asigură legătura între aducțiunea RAJA Poarta 6 și conductele principale de distribuție a apei pe platforma Port Nou. Aceasta este montată suprateran pe stâlpi de beton armat. Porțiunea de conductă supraterană de alimentare cu apă ce face obiectul acestui caiet de sarcini a fost pusă în funcțiune în aul 1970, prezintă uzură avansată și este expusă la acțiunea agresivă a factorilor atmosferici“, se arată în caietul de sarcini.
Obiectul achiziției constă în elaborarea următoarelor studii și documentații:
- Documentațiile pentru obținerea Certificatului de Urbanism (se va elabora setul de documentații pentru obținerea Certificatului de Urbanism, ce va fi supus avizării CTE al CN APM SA în vederea depunerii către autoritățiile publice competente în vederea obținerii CU);
- Documentații pentru obținerea tuturor avizelor nominalizate în Certificatul de Urbanism, inclusiv cele solicitate suplimentar de instituțiile avizatoare (se va elabora setul de documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor solicitate atât prin CU, cât și de către instituțiile avizatoare);
- Documentația Tehnică pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire (DTAC). Include Memoriul Tehnic și planșe reprezentative ce vor fi supuse avizării CTE al CN APM SA în vederea depunerii către autoritățiile publice competente în vederea obținerii Autorizației de Construire;
- Documentația Tehnică pentru Proiectul Tehnic (cu Detalii de Execuție, Caietele de Sarcini, Listele de Cantități) - include Memoriul tehnic și planșe reprezentative ce vor fi supuse Avizării CTE al CN APM.
Tema de proiectare și execuție este constituită din:
a. Intubarea a cira 700 ml conductă OL DN 400 mm cu conductă PEHD DN 355 mm;
b. Lucrări provizorii pentru asigurarea continuității alimentării cu apă a consumatorilor existenți pe traseu.
c. Refacerea branșamentelor de alimentare a consumatorilor din zonă;
d. Refacerea căminelor și a infrastructurii afectate;
Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate - preț.
Persoanele ce dețin functii de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoane din cadrul EC ce pot influența conținutul documentației de atribuire și / sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:
Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel Găvruță, Cătălin Diaconu, Mihnea - Claudiu Drumea, Elena Vlad, Dan Alexandru Catană, Constantin Chirilă, Mihai Teodorescu;
Conducere executiva: Director General - Mihai Teodorescu, Director General Adjunct - Costin - Valeriu Avătavului, Director Financiar - Maria Mergiu, Florin Laurențiu Chirilă - Șef Șef Departament Administrare Patrimoniu, Adina Albu - Șef Serviciu Juridic și Guvernanță Corporativă (cu atribuții delegate), Hermina Bectemir - Șef Serviciu Achizitii Publice și Gestiune, Victor Emilian Dumitrescu - Coordonator SSP, Valentin Voicu - Șef Compartiment Tehnico Economic SSP;
Alți semnatari: Adrian Stănciuc - Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv, Daniela Gheorghiu - Serviciul Investiții, Elaborare Documentații, Mirela Liliana Mateiciuc - Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achizitii Publice și Gestiune.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
CN APM SA Constanța vrea să achiziționeze compania ce operează Portul Giurgiulești, din Republica Moldova (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii