Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele trei „Seri de teatru la Pontul Euxin”, în acest weekend

ro

01 Sep, 2020 09:40 5349 Marime text


Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, care a debutat pe 7 august, se apropie de final, utimele trei spectacole fiind programate în acest weekend, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Vineri, 4 august, de la ora 21.00, este programat un spectacol susținut de echipa FF Theatre din București, „Procesul”, după „Spectatorul condamnat la moarte“, de Matei Vișniec.

Sâmbătă, 5 august, constănțenii, dar și turiștii sunt invitați la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff. 

Duminică, 6 august, de la ora 21.00, proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.
Intrarea este liberă la toate evenimentele cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID-19. 
Accesul în spațiul destinat publicului se face cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.  

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, organizat în fiecare weekend, în perioada 7 august-6 septembrie, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei. 
„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii