Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Cultură vine cu trei comedii noi, la Constanța

ro

24 Jan, 2019 15:20 2266 Marime text

Casa de Cultură din Constanța își redeschide porțile după sărbători, astfel că vineri, în data de 25 ianuarie, de la ora 19:00, constănțenii vor putea vedea spectacolul „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție fac parte Paul Ipate, Doina Teodoru, Delia Nartea, Alexandru Conovaru și Octavian Strunilă.

Comedia este una de bun gust și vorbește despre viața oamenilor de teatru. Prețul unui bilet la acest spectacol este 50 ron.

Luni, 28 ianuarie pot asista la o altă comedie care vine la Casa de Cultură a Sindicatelor, intitulată „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție fac parte Mihai Călin, Alina Chivulescu, Ecaterina Ladin, Claudiu Bleoț, Raluca Aprodu și Leonid Doni. Constănțenii vor vedea un spectacol plin de idaloguri comice și o dezbatere, începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 70 ron.

Primul spectacol din luna februarie prezent la Casa de Cultură din Constanța este, de asemenea, o comedie. „Old Love” de Norm Foster, în adaptarea lui Peter Bokor și regia artistică a lui Daniel Bucur, va avea loc în data de 5 februarie, începând cu ora 19:00.

„Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, într-un decor auster. „O iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, iar din distribuție fac parte Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Panduru și Robert Tudor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii