Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:04 18 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful de la Medicină Legală, Marius Florentin Popa, are în garaj trei automobile (documente)

ro

10 Oct, 2016 00:00 2852 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna martie 2016, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa din subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ş.l. dr. Marius Florentin Popa, deţine un teren intravilan de 100,34 mp, cumpărat în anul 2005, situat în Constanţa. Acesta mai deţine o casă de 100 mp şi două apartamente de 68,5 mp, respectiv 50,88 mp. Marius Florentin Popa conduce trei automobile: Toyota, an de fabricaţie 2007, Mercedes, an de fabricaţie 2011, şi BMW, cu acelaşi an de fabricaţie. Marius Florentin Popa nu are niciun automobil, nici conturi bancare, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
De asemenea, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa nu are conturi bancare, dar nici datorii. În anul fiscal 2015, a câştigat 57.834 de lei de la Universitatea „Ovidius”, 55.178 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, 2.623 de lei de la SC Medlex Expert Consulting SRL, pentru expertiză judiciară şi extrajudiciară, 23.018 lei - proveniţi din activitatea medico-legală şi 5.111 lei de la Colegiul Medicilor Constanţa. Soţia sa a obţinut suma de 6.922,28 de lei de la Cabinetul Medical Individual. La bugetul familiei se adaugă suma de 3.098 de lei, provenită din închirierea a două apartamente. În declaraţia de avere mai sunt trecute şi sumele de 2.016 lei - alocaţiile celor doi copii minori.
 
Potrivit declaraţiei de interese completate în 2016, Marius Florentin Popa este membru al Colegiului Medicilor Constanţa, unde a ocupat funcţia de vicepreşedinte, al Sindicatului Universităţii „Ovidius”, al Societăţii Române de Medicină Legală şi al Societăţii Române de Anatomie.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa din subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ş.l. dr. Marius Florentin Popa, în anul 2015.

Ti-a placut articolul?

Comentarii