Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:44 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere George Iacovici, inspector ecolog în ARBDD Tulcea, deține un Mercedes, fabricat în 2004 (DOCUMENTE)

ro

30 Nov, 2021 00:00 1071 Marime text

 
  • Conform propriilor consemnări, George Iacovici, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea nu are interese.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Iacovici, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarații de avere completată la data de 03 iunie 2021, George Iacovici nu are terenuri ori case, însă deține un auto marca Marcedes, fabricat în 2004.
 
Ca inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea, George Iacovici a câștigat 52.690 de lei, în timp ce soția sa (asistent medicial UAT Crișan) a primit 38.000 de lei.  
 
Conform propriilor consemnări, George Iacovici, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea nu are interese.
 
În declarația de avere completată la data de 12 iunie 2020, George Iacovici a declarat un câștig anual de 47.186 de lei. În timp ce soția sa a primit 35.573 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere
Tudor Dumitru, inspector ecolog în ARBDD Tulcea, două Dacii, terenuri și o casă (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii