Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele consilierului județean Dana Mariana Constantinescu (DOCUMENT)

ro

28 Jun, 2024 21:47 626 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului județean Dana Mariana Constantinescu.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Consiliului Județean Constanța în luna iunie 2024, Dana Mariana Constantinescu deține împreună cu soțul un apartament la Mangalia de 52.40 mp dobândit în anul 2016. În 21 noiembrie 2023 a vândut un teren unei societăți pentru care a primit suma de 26.195 lei.

La rubrica Venituri a menționat pensia soțului de la CPS MAPN de 135.867 lei și indemnizația de consilier județean de 14175 lie.

În Declarația de interese a menționat funcția de vicepreședinte OJFL al PNL Constanța, precum și calitatea de membru în CA al Muzuelui de Artă Constanța și cea de membru supleant în CA al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Precizări
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și. 

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele consilierului județean PNL Dana Mariana Constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii